Διάδρομοι και Ψίθυροι

4ΟΠΑΠ: Δύο-τρία τζακπότ ακόμη και ίσως ο Οργανισμός θα δει τα έσοδά του να εκτινάσσονται πέρα και από την πιο ζωηρή φαντασία των αναλυτών. Πριν καν μάθουμε τι έγινε με το περιβόητο Τζόκερ και με το ιστορικό υψηλό κερδών που μοιράζει, είχαμε ένα σερί ανοδικών συνεδριάσεων για τον τίτλο.
4 Επισήμως το Υπουργικό Συμβούλιο, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές
εδώ οι γραμμές, δεν είχε ασχοληθεί επισταμένως με το περίφημο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων. Όμως, ακόμα και στις πτωτικές συνεδριάσεις της εβδομάδας που τελείωσε, αρκετά «κρατικόχαρτα» έδειξαν… διάθεση να ξεχωρίσουν! Με πρώτους τους τίτλους των δύο εταιρειών ύδρευσης (ΕΥΔΑΠ – ΕΥΑΘ), για τους οποίους «μέτρησε» περισσότερο από κάθε άλλο χαρτί το σενάριο άμεσης ιδιωτικοποίησης μειοψηφικού (;) πακέτου τους.
4 Το… γαϊτανάκι με τις εκθέσεις των ξένων οίκων για τον ελληνικό τραπεζικό κλάδο είναι πλέον γνωστό. Καίτοι όμως… υποβαθμισμένη, ακόμα και σε μια τέτοια πτωτική εβδομάδα, η μετοχή της Εθνικής απέσπασε τη μερίδα του λέοντος από πλευράς τζίρου. Σχεδόν το ήμισυ των συναλλαγών Τρίτη και Τετάρτη αφορούσαν την Εθνική!
4 ΔΕΗ: Κι εδώ ισχύει το ρητό: Ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει. Αυτήν την εβδομάδα είχαμε… «κατάβαση» για τη ΔΕΗ. Να δούμε τι θα συμβεί από αύριο.
4Δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα πιέσεων για τη Βιοχάλκο. Θα συνεχισθούν;
4 Τι συμβαίνει με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και την Aspis Bank;
4Ο υπουργός Οικονομικών, σε τηλεοπτική του εμφάνιση την Τρίτη, δήλωσε πως δεν βλέπει για ποιο λόγο το Δημόσιο πρέπει να έχει στην κατοχή του καζίνο. Για να δούμε τι θα κάνουν μερικά χαρτιά από βδομάδα…


Σχολιάστε εδώ