ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ

Στο μυαλό του Αδαμίδη στριφογυρίζει η προοπτική απόκτησης, έστω και με τη μορφή δανεισμού, του Γιάννη Αμανατίδη από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Φυσικά πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, αλλά ο νεαρός δικηγόρος θεωρεί ότι με την παρουσία του Λυμπερόπουλου μπορεί να προσελκύσει και τον έτερο Έλληνα της γερμανικής ομάδας.
Πάει, δηλαδή, για το διπλό κόλπο ο Αδαμίδης. Μόνο που παρόμοιο πλάνο έχει εκπονηθεί και στην Τούμπα. Αλλά ο πρόεδρος της ΑΕΚ εκτιμά ότι ο Αμανατίδης προτιμάει την Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη. Όπως, ασφαλώς, και ο Λυμπερόπουλος, ο οποίος ενθουσιάστηκε απ’ όσα του είπε ο Αδαμίδης στην πρόσφατη συνάντησή τους.
Το θετικό για την Ένωση είναι
ότι ο Αδαμίδης έχει συγκεκριμένο πλάνο και προσπαθεί να το εφαρμόσει στην πράξη. Φυσικά η επιτυχία του εγχειρήματος εξαρτάται
από πολλές παραμέτρους, αλλά ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ θα εξηγήσει αύριο στη συνέντευξη Τύπου τους λόγους για τους οποίους εκτιμά ότι θα καταφέρει να εξυγιάνει την ΠΑΕ και παράλληλα να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα.
Μία άλλη επιλογή του Αδαμίδη για τη θέση του Σκόκο είναι ο Χιμένεθ. Ο Χιλιανός ανήκει στην
Ίντερ και αγωνίζεται δανεικός στην Πάρμα. Το όνομά του έπαιξε τον χειμώνα για τον Ολυμπιακό, αλλά ο πρόεδρος της ΑΕΚ αισιοδοξεί ότι μπορεί να αξιοποιήσει κάποιες άκρες του στους πρωταθλητές Ιταλίας για να εξασφαλίσει τον δανεισμό του παίκτη.


Σχολιάστε εδώ