Εκλογή υποψήφιου δημάρχου από τη βάση ζήτησαν οι Νεοδημοκράτες του Πειραιά

Ο ίδιος άρχισε από τη Δευτέρα της Διακαινησίμου να βολιδοσκοπεί επώνυμους Πειραιώτες για να διαπιστώσει αν είναι διατεθειμένοι να κατέβουν μαζί του.
Ωστόσο η επίσημη ΝΔ τηρεί σιγή ιχθύος και δεν επιβεβαιώνει (ούτε και διαψεύδει όμως) τίποτα.
Αν και ο Β. Μιχαλολιάκος (φωτό δεξιά) δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Δηλαδή δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει ο ίδιος, αν και λέγεται πως δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα να κατέβει τελικά…
Ενδεικτικό του… προεκλογικού κλίματος που επικρατεί είναι η πραγματοποίηση (με πρωτοβουλία του υπεύθυνου για την ΤΑ της ΝΔ Β. Μιχαλολιάκου) συγκέντρωσης-ανοικτής συζήτησης φορέων και πολιτών της γαλάζιας παράταξης στον Πειραιά, την περασμένη Πέμπτη στο «Κάραβελ», με αντικείμενο τις δημοτικές εκλογές και την προσωπικότητα του ενδεχόμενου υποψήφιου δημάρχου.
Στη συγκέντρωση ακούστηκαν πολλές απόψεις, οι οποίες συνέτειναν στο ότι ο υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ στον Πειραιά θα πρέπει να είναι: πολυσυλλεκτικός, άφθαρτος, να έχει διείσδυση σε άλλους πολιτικούς χώρους, να είναι δυναμικός, αλλά και προσιτός. Επίσης οι περισσότεροι ζήτησαν η επιλογή του να γίνει από τη βάση! Οι ομιλητές εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους για τη σχεδιαζόμενη εκλογή δημάρχου από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 50% συν 1, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει περίεργες κολιγιές, ανίερες συμμαχίες και ευκαιριακούς συνεταιρισμούς μόνο και μόνο για την κατάληψη της εξουσίας τη δεύτερη Κυριακή, αφού με την πρώτη δεν πρόκειται να εκλεγεί κανένας.
Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε μετά τις 10 το βράδυ (είχε αρχίσει στις 5 μ.μ.) και επειδή πολλοί από τους μετέχοντες κουράστηκαν και αποχώρησαν, ο Β. Μιχαλολιάκος, που πήρε τον λόγο τελευταίος, μίλησε σε… σχεδόν άδεια αίθουσα!
Γι’ αυτό έσπευσε να… εξάρει την υπομονή όσων παρέμειναν, λέγοντας πως όσοι μένουν μέχρι το τέλος κάθε εκδήλωσης
έχουν μάθει να ακούνε! Και φυσικά έχουν μάθει να ακούνε τη φωνή των απλών ανθρώπων, των ψηφοφόρων, γι’ αυτό και εκείνοι είναι που τους χρειάζονται περισσότερο απ’ όλους!
Αυτοί που έρχονται για να χαιρετίσουν ή να μιλήσουν και να φύγουν, είπε χαρακτηριστικά, δουλεύουν για τον εαυτό τους και όχι για το σύνολο!
••• Στη συγκέντρωση του «Κάραβελ» ήταν και κάποιος αποτυχών υποψήφιος του Αγραπίδη, Ελευθέριος Παγίδας είπε πως ονομάζεται, ο οποίος μοίραζε φυλλάδια με τη φωτογραφία του και ζητούσε… συμπαράσταση και συμπαράταξη, γιατί σκοπεύει –κατά δήλωσή του– να διεκδικήσει το χρίσμα της ΝΔ για υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά!
Η Ρηγίλλης, άραγε, το ξέρει;


Σχολιάστε εδώ