Βέτο από τον Κούπερ για παραμονή του Κόκε

Βέτο για την παραμονή του Κόκε έθεσε και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός τεχνικός, άλλωστε, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αγωνιστική άνοδο του ισπανού φορ και θέλει να στηρίξει πάνω του τα πλάνα για την επόμενη περίοδο. Όπως προκύπτει από τα σχόλια που κάνει ο Κούπερ για τον Κόκε, ο παίκτης θα ανέβει επίπεδο αν συμμετάσχει στη δική του προετοιμασία. Κάτι που σημαίνει ότι εντοπίζει το πρόβλημα του Ισπανού στη φυσική κατάσταση και εκτιμά
ότι μπορεί να το λύσει. Κατά τα άλλα, ο Αργεντινός υποστηρίζει ότι ο Κόκε ανήκει στην αφρόκρεμα των επιθετικών που αγωνίζονται στο ελληνικό Πρωτάθλημα, διότι παίζει κυρίως με το μυαλό και έτσι καταφέρνει και να σκοράρει, αλλά και να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του.
Σε αντίθεση με τον Κόκε, ο Κούπερ εξακολουθεί να αμφιταλαντεύεται για τον συμπατριώτη του Ντάριο Φερνάντεζ. Το μέλλον του τελευταίου, ωστόσο, θα εξαρτηθεί σε σημαντικό βαθμό από τις εξελίξεις στην υπόθεση του Νάτσο Γκαρσία. Εάν συνέλθει ο Βολιβιανός και δέσει με τον Ναφτί, τότε ο Φερνάντεζ θα περισσεύει, με δεδομένη μάλιστα την πρόθεση των «κίτρινων» να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός αριστερού χαφ εξτρέμ, με δυνατότητα να παίζει στη γραμμή. Με εξαίρεση το ξεκαθάρισμα του Κόκε, όμως όλα τα άλλα ζητήματα θα ξεκαθαρίσουν μετά τον τελικό του Κυπέλλου, διότι οι άνθρωποι του Άρη έχουν επικεντρωθεί στο όνειρο της κατάκτησης του τροπαίου.


Σχολιάστε εδώ