Στον αέρα ο Σάντος λόγω του μπάτζετ και της Εθνικής

Αν και ο Θοδωρής Ζαγοράκης επιθυμεί την επέκταση της συνεργασίας του με τον πορτογάλο τεχνικό, οι πιθανότητες για έκδοση διαζυγίου έχουν αυξηθεί σημαντικά το τελευταίο δεκαήμερο. Αφενός διότι πληθαίνουν στο περιβάλλον του «Δικέφαλου του Βορρά» οι φωνές όσων θεωρούν ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπιασε το ταβάνι της με τον Σάντος στον πάγκο της και αφετέρου επειδή ο προπονητής από το Εστορίλ άρχισε να σκέφτεται άλλες προοπτικές για την καριέρα του.
Από τη μία πλευρά υπάρχει η προώθηση της υποψηφιότητάς του για την Εθνική Ελλάδας εάν αποχωρήσει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Ότο Ρεχάγκελ και από την άλλη παίζει το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Κάρλος Κεϊρόζ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Πορτογαλίας. Ομολογουμένως ελκυστικές προοπτικές για κάθε φιλόδοξο τεχνικό, όπως ο Σάντος.
Ο Πορτογάλος, πάντως, θα ήθελε να μείνει στην Τούμπα άλλα δύο χρόνια. Αρκεί, βέβαια, να υλοποιηθούν οι εισηγήσεις του για την ενίσχυση του ρόστερ με τρεις παίκτες ποιότητας που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τον τίτλο με ίδιες πιθανότητες όπως και οι αντίπαλοί του.
Η μεταγραφή του Σαλπιγγίδη αποτελεί το πρώτο βήμα. Αλλά τα οικονομικά του ΠΑΟΚ δεν επιτρέπουν παρόμοιες κινήσεις. Εκτός και αν βρεθούν χρήματα από την πώληση του Κοντρέρας ή του Μουσλίμοβιτς, δύο παικτών που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Σάντος για την επόμενη περίοδο.


Σχολιάστε εδώ