Πρόβλημα η εφορία για Τσίλντρες, το σκέφτεται ο Σχορτσιανίτης

Το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Γιάννης Μπουρούσης οι δύο γρίφοι που κλήθηκαν να λύσουν οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Τη θέση των δύο διεθνών φόργουορντ παίρνουν φέτος ο Τσίλντρες και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. Ο αμερικανός φόργουορντ την έχει… καταβρεί στην Ελλάδα και θέλει να παραμείνει στη χώρα μας και στον Ολυμπιακό. Αλλά υπάρχει ένα σοβαρό αγκάθι για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Πρόκειται για την αύξηση του συντελεστή στη φορολόγηση των συμβολαίων. Εάν την καλύψουν οι «ερυθρόλευκοι», τότε ο Τσίλντρες θα κλείσει τα αυτιά στις διάφορες σειρήνες και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Σε αντίθετη περίπτωση, όμως, θα επιδιώξει την επιστροφή του στο NBA.
Προς τον μαγικό κόσμο του αμερικανικού μπάσκετ ρίχνει ματιές και ο Σχορτσιανίτης. Ο Σόφο, όμως, αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ο οποίος θα προσπαθήσει να τον κρατήσει τουλάχιστον για άλλα δύο χρόνια στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Με δεδομένη την υποχρέωση που αισθάνεται ο διεθνής σέντερ για τον πρόεδρο της πειραϊκής
ΚΑΕ, η συμφωνία φαντάζει εξαιρετικά πιθανή. Αλλά επειδή η κρίση έχει χτυπήσει και τον αθλητισμό, σε πολλές ομάδες θα γίνει προσπάθεια περιορισμού του κόστους και ίσως εκεί να υπάρχει το πρόβλημα με τον Σχορτσιανίτη. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ωστόσο, συνιστούν υπομονή και προσήλωση στους αγωνιστικούς στόχους με την επισήμανση «φέρτε τις Κούπες και εμείς είμαστε εδώ».


Σχολιάστε εδώ