Εισβολή του ΣΔΟΕ στην ΕΥΠ!

Η πληροφορία που έφθασε στο «ΠΑΡΟΝ» θεωρήθηκε απίστευτη… Όμως η πηγή μας επέμενε. Και από ερώτηση που κάναμε διαπιστώσαμε ότι πράγματι κλιμάκιο της ΥΠΕΕ… «επισκέφθηκε» την ΕΥΠ, στο Μέγαρο της Κατεχάκη, όπου εδρεύουν οι πράκτορές μας…

Και έχουν πιάσει οι εφοριακοί δουλειά.

Ερευνώντας τα οικονομικά και όχι μόνο… Λέγεται ότι στην εντολή είναι και θέματα που αφορούν συνδικαλιστές…

Βέβαια, επειδή δεν είναι κάτι το σύνηθες να εισβάλλει το ΣΔΟΕ στην ΕΥΠ –γι’ αυτό και χρειάζεται απόφαση τεσσάρων υπουργών– πρέπει να υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα προς έλεγχο. Για το τι ακριβώς συμβαίνει υπάρχει πλήρης μυστικότητα και όλα τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά. Κανένας δεν μιλάει. Ούτε η ηγεσία του ΣΔΟΕ ούτε οι αρμόδιες Διευθύνσεις.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, το ΣΔΟΕ δεν μπορεί να μπει σε τέσσερα υπουργεία, το Εξωτερικών, Άμυνας, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, χωρίς απόφαση που πρέπει να έχουν συνυπογράψει οι υπουργοί Οικονομικών, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και ο υπουργός στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγεται η Υπηρεσία ή ο τομέας που για σοβαρό λόγο πρέπει να ελεγχθεί.

Είναι τόσο αυστηρή η νομοθεσία που αν μπουν για έλεγχο σ’ ένα από τα τέσσερα υπουργεία εφοριακοί, παρανομούν και διώκονται ποινικά και πειθαρχικά.

Τι άραγε να συμβαίνει λοιπόν στην ΕΥΠ και κρίθηκε απαραίτητο να γίνει έλεγχος από το ΣΔΟΕ; Να υπάρχει ενδεχομένως εμπλοκή – ανάμειξη στελεχών των Μυστικών Υπηρεσιών με παράνομα κυκλώματα που να εμπλέκονται σε απαγωγές ή άλλες ιστορίες; Ή ακόμη και να συνδέονται με στοιχεία που προέκυψαν από όσα βρέθηκαν στις έρευνες για τη δράση του «τρομοκράτη» βιολόγου που σκοτώθηκε στη συμπλοκή στη Δάφνη;


Σχολιάστε εδώ