Φρόντισαν την… πάρτη τους, Νο 2

Σάλο προκάλεσε στους υπαλλήλους της Βουλής η αποκάλυψη της εφημερίδας μας, στο προηγούμενο φύλλο, πως οι συνδικαλιστές-εκπρόσωποί τους φρόντισαν για την πάρτη τους, λαμβάνοντας διάφορα οφίκια από τη Διοίκηση της Βουλής. Και άνοιξαν στόματα πολλά…
Έτσι, εκτός από τη γενική γραμματέα του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής Ανδριανή Ντινοπούλου και το μέλος του ΔΣ Γιάννη Σιαμπάνη, εκπροσώπους της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΥΒ αντίστοιχα, που έγιναν προϊστάμενοι τμημάτων, και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου είχαν τα οφέλη τους. Συγκεκριμένα, με τις τελευταίες μονιμοποιήσεις διορίστηκε στη Βουλή και η αδελφή της Μαρίας Δρακουλάκου, μέλους του ΔΣ με την παράταξη της ΔΑΚΥΒ. Ακούγεται δε ότι και το μέλος του ΔΣ Απόστολος Καλαματιανός είχε από παλιά βολέψει την αδελφή του αστυνομικό στη φρουρά της κ. Μπενάκη, πρώην προέδρου της Βουλής, ενώ ο πατέρας του είναι οδηγός της. Εκτός αυτού, και άλλα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου περιμένουν να γίνουν ο ένας διευθυντής και ο άλλος τμηματάρχης.
Να δούμε με τι μούτρα θα ζητήσουν οι συνδικαλιστές την ψήφο των συναδέλφων τους την ώρα των εκλογών, όταν αυτοί φροντίζουν να παίρνουν θέσεις προϊσταμένων και να βολεύουν τους συγγενείς τους.


Σχολιάστε εδώ