Τίτλοι τέλους ή παράταση;

Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, με τη σειρά. Αν καταφέρει και κερδίσει ο ΠΑΟ τους «ερυθρόλευκους», τότε δεν χάνει το Πρωτάθλημα ούτε αν ξεκινάει τον… Γκαλίνοβιτς ο Νιόπλιας μέχρι τη λήξη της Σούπερ Λιγκ. Αν πάλι ο Ολυμπιακός φύγει με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ, τότε όλοι όσοι έστεψαν Πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό
έπειτα από την γκέλα των Πειραιωτών με τα Γιάννινα, θα ανατρέξουν στο πρόγραμμα του Πρωταθλήματος. Και εκεί θα διαπιστώσουν πως οι «πράσινοι» έχουν δύο ματς στα οποία κάλλιστα μπορεί να γκελάρουν και να βάλουν τον ΠΑΟΚ ξανά στο κόλπο. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Περιστέρι, αλλά δεν είναι αυτό το κομβικό ματς. Αν το Πρωτάθλημα παίζεται μέχρι τελευταία αγωνιστική, το «τριφύλλι» θα πρέπει να περάσει από τα Γιάννινα και τον… Αναστόπουλο. Και ο «μουστάκιας» πολύ θα ήθελε να κόψει το Πρωτάθλημα από τους «πράσινους», ακόμα και αν μέχρι τότε έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά ο ΠΑΣ.
Τα πάντα φυσικά εξαρτώνται και απʼ το τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρα από την ΑΕΚ, το μόνο δύσκολο παιχνίδι που έχει είναι με τη Λάρισα στο «Αλκαζάρ».
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, μεγάλη απώλεια για τον Ολυμπιακό είναι εκείνη του Ζαϊρί. Θυμίζουμε πως ο Μαροκινός ήταν από τους καλύτερους παίκτες στο πρώτο ματς των «αιωνίων» και ότι η άμυνα του Παναθηναϊκού έχει πρόβλημα με τέτοιου στυλ ποδοσφαιριστές που έχουν έφεση στο ένας εναντίον ενός. Τέτοιου στυλ παίκτης είναι και ο Λούα Λούα, η εμφάνιση του οποίου θα αποτελέσει βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό (δεν έπαιζε στο πρώτο ματς). Ο… Πατέρας, τώρα, θέλει όσο τίποτα να σκοράρει ο Λέτο (για ευνόητους λόγους), ενώ και ο Σισέ «καίγεται» να βάλει γκολ, και γιατί το έχει υποσχεθεί, αλλά και γιατί δεν έχει βρει δίχτυα σε κανένα από τα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.


Σχολιάστε εδώ