Πάνε να κουκουλώσουν το σκάνδαλο της Μυκόνου!

Για μια ακόμα φορά ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Παπαθανασίου ερωτά τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου αν αληθεύει η πληροφορία που δημοσιεύτηκε και στο «Π», ότι δηλαδή στην επιχείρηση της Μυκόνου που δεν έκοψε ούτε μία απόδειξη για τη συναυλία του Ρέμου πέρσι το καλοκαίρι επιβλήθηκε πρόστιμο-κοροϊδία ύψους 3.000 ευρώ και αν έχει διατάξει έρευνα γι’ αυτήν την απόφαση-σκάνδαλο!
Ο πρώην υπουργός επισημαίνει στην ερώτησή του ότι ο ίδιος έχει αναφερθεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν στο θέμα και οι απαντήσεις που πήρε ήταν ότι «διενεργούνται έλεγχοι», ενώ στο τέλος τού αποκάλυψαν ότι έχουν εκδοθεί αποφάσεις επιβολής προστίμου, χωρίς όμως να αναφέρεται το ύψος του προστίμου, λόγω του φορολογικού απορρήτου!
Κατόπιν αυτών, ο κ. Παπαθανασίου σημειώνει τα εξής: «Οι απαντήσεις αυτές, επτά μήνες μετά τη διαπίστωση παραβάσεων που επισείουν πρόστιμα όχι μερικών χιλιάδων αλλά μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, αγγίζουν τα όρια προσβολής της νοημοσύνης μας. Και το συμπέρασμα που βγάζει ακόμα και ο πιο καλοπροαίρετος πολίτης είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια συνειδητή προσπάθεια να κουκουλωθούν οι συγκεκριμένες υποθέσεις, χωρίς καμία συνέπεια για τους παραβάτες».


Σχολιάστε εδώ