Βόμβα με τον Κουφό ετοιμάζει ο Παύλος

Μπορεί ο Νίκολα Πέκοβιτς να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το υπερατλαντικό ταξίδι με στόχο να παίξει στο NBA, αλλά την αντίστροφη διαδρομή ενδέχεται να ακολουθήσει ο διάδοχός του στη φροντ λάιν του Παναθηναϊκού. Οι τελευταίες πληροφορίες από τους «πράσινους» αναφέρουν ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος ετοιμάζει τη νέα μεγάλη βόμβα στο ελληνικό μπάσκετ με την απόκτηση του Κώστα Κουφού από τους Γιούτα Τζαζ. Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ δεν έχει βρει στο
NBA τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί και σκέφτεται πλέον σοβαρά να μετακομίσει στην Ευρώπη, με την Ελλάδα να αποτελεί την πρώτη επιλογή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είχαν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Κουφού και το προηγούμενο καλοκαίρι, ενώ καλά ενημερωμένες πηγές επιμένουν ότι θα γίνει φέτος πράξη ο γάμος των δύο πλευρών.
Παράλληλα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με προτροπή του Ομπράντοβιτς, κοιτάζουν προς το Βελιγράδι για να πάρουν κι από εκεί έναν ψηλό. Στο μικροσκόπιο του Ζοτς είναι ο διάδοχος του Πέκοβιτς στη θέση «5» της Παρτιζάν, ο Νεμάνια Μπέσοβιτς. Πρόκειται για έναν 18χρονο σέντερ ύψους 2,18 που αποτελεί το νέο μεγάλο όνομα των Σέρβων στους σέντερ και θεωρείται από πολλούς καλύτερος και από τον Βλάντε Ντίβατς. Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι μπορούν να επενδύσουν αγωνιστικά πάνω του και από τη νέα σεζόν.


Σχολιάστε εδώ