Blue Land: Από τη Γιάννα στη Siemens

Το κτίριο του πρώην «ΕΤ» της Γιάννας Αγγελοπούλου περνάει στη Siemens Hellas. Όπως λένε οι πληροφορίες, το Blue Land στο Μαρούσι, που είχε διαφημιστεί ως «νέου τύπου χώρος για τη δημοσιογραφία», ενοικιάστηκε από τη Siemens, με την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων.
Η εταιρεία νοικιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, το ισόγειο και τον 1ο
όροφο, όπου ήταν ο «Ελεύθερος Τύπος» και ο ραδιοφωνικός σταθμός City, τον μισό δεύτερο όροφο, όπου είναι μια φαρμακευτική εταιρεία, και τον μισό τέταρτο, όπου είναι τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας του Θόδωρου Αγγελόπουλου.
Το κόστος του ενοικίου είναι περίπου 800.000 ευρώ. Πολύ λιγότερα δηλαδή χρήματα απ’ όσα πλήρωνε η εκδοτική εταιρεία Ίδρυμα Τύπου της Γιάννας Αγγελοπούλου για τους χώρους της εφημερίδας και του σταθμού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, για το Blue Land είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον το Mega αλλά και ο Όμιλος Μυτιληναίου. Όπως γράφτηκε πριν από λίγο καιρό από το antinews, που παρακολουθεί στενά την υπόθεση Siemens, το Blue Land το πήρε η Γιάννα (με leasing) από τη Lamda της οικογένειας Λάτση.
Πρόεδρος της Blue Land Κτηματική Εταιρεία είναι ο Μάρτον Σίμιτσεκ, από τους στενότερους συνεργάτες της κ. Αγγελοπούλου στον «Αθήνα 2004», και το όνομά του, μαζί με αυτό του έτερου παράγοντα των Ολυμπιακών κ. Σπανουδάκη, βρέθηκε στα ημερολόγια Χριστοφοράκου.


Σχολιάστε εδώ