Το απόλυτο κρας τεστ μεταξύ Γκέρετς, Βαλβέρδε

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ψήφισε ξεκάθαρα τον Ερνέστο Βαλβέρδε για επόμενο προπονητή των «ερυθρολεύκων». Οι όποιες αντιρρήσεις του Σωκράτη Κόκκαλη κάμφθηκαν και στον Πειραιά ετοιμάζονται για το καθοριστικό ραντεβού με τον ισπανό τεχνικό. Την ίδια ώρα, όμως, στελέχη της ΠΑΕ ετοιμάζονται να προωθήσουν την υποψηφιότητα του Έρικ Γκέρετς. Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι ο Βέλγος έχει σαφώς καλύτερες προδιαγραφές από τον Ισπανό και υποστηρίζουν ότι μπορούν να αξιοποιήσουν και τις γνωριμίες του σε πολλές χώρες, στις οποίες εργάστηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας.
Η πρόσληψη του προπονητή μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις στον Πειραιά. Κυρίως επειδή οι οπαδοί ψηφίζουν ξεκάθαρα υπέρ του Βαλβέρδε.
Πολλά θα εξαρτηθούν και από τη στάση που θα κρατήσει ο Ισπανός στις διαπραγματεύσεις. Ο Βαλβέρδε, πάντως, δεν πρόκειται να θέσει προσωπικές απαιτήσεις, αλλά θα ζητήσει συγκεκριμένο πλάνο, διότι όπως έχει πει πολλές φορές, θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός με τη δυναμική που του προσδίδει ο κόσμος μπορεί να διεκδικήσει και την ευρωπαϊκή διάκριση. Αρκεί βέβαια να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ και να υπάρξει ο κατάλληλος προγραμματισμός.


Σχολιάστε εδώ