Σκάνδαλο στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρόδου

Έβαλαν συνταξιούχο επίκουρο καθηγητή «μαϊμού» (εξελέγη ΠΑΡΑΝΟΜΑ λέκτορας και επίκουρος διότι δεν έδωσε εξετάσεις σε 5 μαθήματα που του επέβαλε το ΔΙΚΑΤΣΑ –τέτοιοι υπάρχουν και άλλοι– οπότε στερείται πλήρους αναγνώρισης βασικού τίτλου σπουδών: είναι δάσκαλος διετούς φοίτησης και δεν έπρεπε να αναγνωρισθεί το διδακτορικό του) να διδάξει στο χειμερινό εξάμηνο 2009-2010 δύο μαθήματα και να κάνει πρακτικές, να βάλει θέματα και να βαθμολογήσει πάνω από 300 γραπτά στις κατατακτήριες εξετάσεις στο μάθημα «Σχολική Παιδαγωγική» το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου 2010! (Ανακάλυψαν ότι έπρεπε να πάρει σύνταξη στις 31 Αυγούστου 2009!)
Στον αέρα οι εξετάσεις των προπτυχιακών φοιτητών και των υποψηφίων (πτυχιούχων) στις κατατακτήριες εξετάσεις! Μάλιστα ο εν λόγω «καθηγητής» έκανε εξετάσεις τον Φεβρουάριο 2010 και στο Διδασκαλείο «Αλέξανδρος Δελμούζος» (του ίδιου τμήματος)!
Επίσης, οι καθηγητές ΠΤΑΕ («ιπτάμενοι», μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών, παρά τον νόμο, οι περισσότεροι!) συγκρότησαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ εκλεκτορικό σώμα, για να κάνουν καθηγήτρια μιαν αναπληρώτρια υπόδικη στο ΣτΕ (υπάρχει εισήγηση ότι η εκλογή της είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και αναμένεται η απόφαση), χωρίς να έχει πλήρως αναγνωρισμένο βασικό πτυχίο από το ΔΙΚΑΤΣΑ, όπως απαιτεί ο νόμος.
Οι εισαγγελείς έχουν τον λόγο.
Στο μεταξύ ασκήθηκε δίωξη για παράβαση καθήκοντος σε 26 μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Νηπιαγωγών Ρόδου (πρώην Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών – νυν ΤΕΠΑΕΣ), γιατί ενεργώντας κατά συναυτουργία δεν μετέταξαν, ως ώφειλαν, μέλος ΕΕΔΙΠ, τον δρα Φυσικής Αγωγής Μιχαήλ Μικιόξο από τη Σχολή στο Τμήμα ΤΕΠΑΕΣ, στο οποίο ανήκε οργανικά από τον διορισμό του.


Σχολιάστε εδώ