Το διετές πλάνο Αδαμίδη και η μείωση του ρόστερ

Φυσικά η θητεία του εν δυνάμει μπορεί να διακοπεί εάν προκύψει ενδιαφέρον από σοβαρό επενδυτή και ειδικά από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Αλλά «έως τότε δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια», όπως λένε χαρακτηριστικά συνεργάτες του Αδαμίδη.
Ο 36χρονος δικηγόρος έχει έτοιμο το πρότζεκτ. Όχι, βέβαια, όπως το παρουσίασαν κάποιοι με μεγάλες μεταγραφές και παραμονή στην ΑΕΚ όλων των πρωτοκλασάτων παικτών. Τα οικονομικά της ΠΑΕ δεν αντέχουν τέτοιες κινήσεις με τη χώρα στα πρόθυρα της πτώχευσης. Φυσικά και θέλει ο Αδαμίδης δύο παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά, αλλά γνωρίζει ότι για να τους αποκτήσει η Ένωση θα πρέπει πρώτα να ξεφορτωθεί κάποια από τα μεγάλα συμβόλαια. Ούτως ή άλλως ξέρει ο Αδαμίδης ότι αγωνιστικά δεν ταιριάζουν οι Τζιμπούρ, Μπλάνκο και ενδεχομένως να προχωρήσει στην πώληση ενός εκ των δύο, με τον Γαλλοαλγερινό να αποτελεί την πρώτη επιλογή του λόγω και της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Το βέβαιο είναι ότι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ θα προχωρήσει στην αλλαγή προπονητή. Θεωρεί ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο των αποδυτηρίων και δεν βλέπει πώς μπορεί να αλλάξει η κατάσταση, ακόμα και αν κατακτήσουν οι «κιτρινόμαυροι» τη 2η θέση και εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πληροφορίες θέλουν τον Αδαμίδη να αναζητά τον διάδοχο του Μπάγεβιτς στην Ιταλία, στην Ισπανία και στη Γαλλία.
Παράλληλα θα υπάρξει και μείωση του ρόστερ στην ΑΕΚ. Κάποιοι παίκτες θα δοθούν δανεικοί με ρήτρες για συγκεκριμένες συμμετοχές, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να δείξουν εάν μπορούν να σταθούν στο επίπεδο της Ένωσης.


Σχολιάστε εδώ