τα άνθη του κακού

cΑν τελικώς σωθεί η οικονομία, ο Γιώργος θα περάσει στην ιστορία. Κι αν πάλι όχι, θα… περάσει η ιστορία πάνω από τον Γιώργο!
DΤρία συν τρία έδωκες, κύριε Παπακωνσταντίνου, τρία (επί 10 εκατ.) θα λάβεις! (Στις εκλογές…)
cΠαρεμπιπτόντως, έχετε προσέξει τελευταία τη φάτσα του υπουργού Οικονομικών; Σαν Ντεσεβό μετά από μετωπική με νταλίκα στην Εθνική Οδό.
DΓια τη… σωτηρία της οικονομίας ο Καρατζαφέρης προσφέρει το βουλευτικό του ΙΧ. Ανέκαθεν οι μεγάλες τραγωδίες έχουν και την κωμική πλευρά τους.
cΗττήθηκε, ας πούμε, η ΝΔ στις εκλογές, αλλά επανεξελέγη βουλευτής ο Γιακουμάτος. Μαζί με τα ξερά ανθίζουν κι οι μολόχες.
DΣημαντική πρωτοβουλία Παπανδρέου για τη διαχείριση των νερών του ποταμού Έβρου. Θα κάνουν ράφτινγκ οι απολυμένοι καθώς θα βγαίνουν στην ανεργία.
(Ενώ η Λούκα θα παίζει μπριτζ…)
cΠρος το παρόν ο Καστανίδης «διατάσσει» διώξεις και ανακρίσεις. Όπου να ʼναι θα αρχίσει να κάνει και συλλήψεις. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…
DΕκτός κι αν το… παν είναι απλώς το τίποτα!
cΝα συνεισφέρουν και οι Έλληνες του εξωτερικού για τη σωτηρία της οικονομίας ζητάει ο Πετσάλνικος. Τώρα ψάχνουν για μ…, συγγνώμη για εθελοντές και εκτός Ελλάδος!
DΚι όσοι διαφωνούν με την πρωτοβουλία του προέδρου της Βουλής είναι… «εχθροί της πατρίδας» ή δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ.
cΤο ότι ο Παπουτσής υπερασπίζεται εκ των υστέρων την πολιτική Σημίτη δεν επιβεβαιώνει αναγκαστικά την ορθότητα της πολιτικής, αλλά το ότι ενδεχομένως ο Παπουτσής τα έχει χαμένα.
DΆλλο… ανέκδοτο: Ο Αβραμόπουλος επικρίνει ανοιχτά την πολιτική του Καραμανλή. Πώς λέμε Θ. Πετρέλης εναντίον Χοσέ Καρέρας, Λίτσα Γιαγκούση κατά Μαρίας Κάλλας…
cΑν αρχίσουν τώρα τα μαρούλια να βαράνε τον μανάβη, ο Λοβέρδος θα πάει για πρώτο βραβείο στο «Greek Idol».
DΠλάκα έχει που βγαίνουν διάφοροι πρώην (Αλογοσκούφης, Παπαθανασίου κ.ά.) και δίνουν συμβουλές πώς θα σωθεί η οικονομία. Ενώ, όταν ήταν νυν, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τη χαντακώσουν.
cΔιαφωνώ μαζί σας, κύριε Μάνο, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι τέλους το αναφαίρετο δικαίωμά σας να λέτε την άποψή σας και να γίνεστε ρεντίκολο.
DΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψης του Όλι Ρεν οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Κι ούτε ένα συλλαλητήριο, μια διαδήλωση, όταν είχε έρθει ο Γιούρι Γκέλερ.
cΑν είναι δυνατόν να έρχεται Αθήνα αυτός ο ξανθομπούμπουρας Φινλανδός χωρίς νωρίτερα να έχει ερωτηθεί ο Π. Λαφαζάνης.
DΤουρκική φρεγάτα έφτασε μέχρι τα ανοιχτά της Άνδρου. Ναι, αλλά ούτε που τόλμησε να ρίξει άγκυρα στο Πασαλιμάνι. Φοβήθηκε ο καπετάνιος την αντίδραση Αλέφαντου.
DΕίκοσι τρία αναπτυξιακά μέτρα της Νέας Δημοκρατίας, τρία πουλάκια κάθονταν και… δυο αυγά Τουρκίας!
cΑργοπεθαίνουν τα… παλιά καφενεία. Με εξαίρεση αυτό στο Μέγαρο Μαξίμου που εξακολουθεί να γνωρίζει δόξες.
DΈνας στους τέσσερις γάμους στην Ελλάδα καταλήγει σε διαζύγιο. Κι οι άλλοι τρεις πού; Σε φονικό;

***Κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ ότι πέρασαν πέντε μήνες για να πάρει μέτρα. Προς τι η βιασύνη; σου λέει. Εμείς πέντε χρόνια το σκεφτόμαστε (…μέχρι να το μελετήσουμε).

***

Διώκονται δύο γιατροί στο Θριάσιο Νοσοκομείο για «φακελάκι». Για ποιον λόγο, παρακαλώ; Είχαν… ρίξει τις τιμές και χαλούσαν την πιάτσα;

***

Ελλάδα και Τουρκία να σταματήσουν τους εξοπλισμούς, προτείνει ο Ερντογάν. Αφού θα παραδοθείτε, γιατί να ξοδευτούμε;

***

Άλλωστε, με αντιπρόεδρο τον Πάγκαλο στην κυβέρνηση έχουν το «νόου-χάου» από τα Ύμια. Εκτός από τη σημαία κατεβάζουμε και τα εσώβρακα.


Σχολιάστε εδώ