Παιχνίδια τακτικής για αύξηση μετοχικού, γήπεδο, προεδρία

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Παύλου Γιαννακόπουλου στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκάλεσε εκνευρισμό στον Νικόλα Πατέρα, αλλά και στον Ανδρέα Βγενόπουλο.
Του λόγου το αληθές αποδεικνύει η επανάληψη τρεις και τέσσερις φορές από τον νυν πρόεδρο της ομάδας της απειλής ότι «θα αποχωρήσω το καλοκαίρι». Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από το ΔΣ των «πρασίνων», ο Πατέρας δήλωσε «ξενερωμένος» από τις ερωτήσεις των άλλων μετόχων «πού ξοδεύτηκαν τα λεφτά». Αλλά η αλήθεια δεν είναι έτσι ακριβώς, διότι ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» επανέλαβε την απειλή ακόμα και όταν έκλεισε το συγκεκριμένο ζήτημα και συμφώνησαν όλοι για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και, μάλιστα, σε ποσό μεγαλύτερο των 15 εκατ. ευρώ που ο ίδιος εισηγήθηκε.
Όπως λένε οι κακές γλώσσες από το περιβάλλον του Τζίγγερ, ο Πατέρας σκέφτεται την αποχώρηση επειδή δεν θέλει να βάλει στην αύξηση τα χρήματα που αναλογούν στο ποσοστό του εάν δεν διασφαλίσει τη διετή παρουσία του στην προεδρική καρέκλα.
Παράλληλα με τις διοικητικές εξελίξεις, γίνεται παιχνίδι και για το θέμα του γηπέδου. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, μέσω του περιβάλλοντός του, διέψευσε την επιθυμία του να παραμείνουν οι «πράσινοι» στο ΟΑΚΑ, αλλά, όπως λένε στον στενό κύκλο του Τζίγγερ, «ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει και ποιος τα διαρρέει όλα όσα κυκλοφορούν περί αποτυχίας μας να φτιάξουμε γήπεδο στον Βοτανικό».


Σχολιάστε εδώ