Με απλωμένο χέρι σε Κοζώνη η ΑΕΚ

Στον Μπομπ Κοζώνη έχει εναποθέσει το αφεντικό της ΚΑΕ Μπάμπης Καραμανλής τις τελευταίες ελπίδες του για να σώσει την άλλοτε «βασίλισσα» του ελληνικού μπάσκετ. Ο νεαρός παράγοντας έχει αναπτύξει το τελευταίο δίμηνο εξαιρετικές σχέσεις με τον Χρήστο Παπαδημητρίου, εκπρόσωπο του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία στην Αθήνα, και προσδοκά στη βοήθεια από το Σικάγο. Όλα όσα συνέβησαν με την ΠΑΕ, βέβαια, κάνουν επιφυλακτικό τον Καραμανλή, αλλά όπως έλεγε κάποιος στενός συνεργάτης του, «ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται».
Γίνεται αντιληπτό ότι ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ αντιλαμβάνεται πως το πορτοφόλι του Κοζώνη δεν αντέχει για την απόκτηση της ΠΑΕ, αλλά η ομάδα μπάσκετ έχει ασφαλώς λιγότερα έξοδα και μπορεί να αντέξει το βάρος της ένας επιχειρηματίας στο επίπεδο του Ελληνομερικανού.
Οι δύο επόμενες εβδομάδες θα αποδειχθούν καθοριστικές για τη σχέση της ΑΕΚ με τον Κοζώνη. Στην Αθήνα, άλλωστε, αυξάνονται οι πληροφορίες ότι ο Καραμανλής θα ζητήσει από τον Παπαδημητρίου να πείσει τον Κοζώνη να ενισχύσει, έστω και με τη μορφή δανείου, την ομάδα μπάσκετ της Ένωσης. Αίτημα που τουλάχιστον ο συνεργάτης του Ελληνοαμερικανού βλέπει θετικά, καθώς γνωρίζει τη δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο «Δικέφαλος».


Σχολιάστε εδώ