Λαθρομετανάστευση – ο δούρειος ίππος

Η λαθρομετανάστευση (ή ορθότερα ομαδική εισβολή αλλοδαπών) προς τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχει λάβει δραματικές διαστάσεις. Υπολογίζεται, χωρίς να υπάρχουν επίσημα στοιχεία, ότι ο αριθμός των λαθρομεταναστών που ευρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα ανέρχεται σε 2,5 έως 3 εκατομμύρια, δηλαδή αποτελούν το 20-25% του συνολικού πληθυσμού της.
Ο αστρονομικός αυτός αριθμός, ο οποίος αυξάνεται καθημερινώς αλματωδώς, εγκυμονεί, όπως αντιλαμβάνεσθε, θανάσιμους κινδύνους για την πατρίδα μας, όπως μεγάλη αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού και αποδόμηση του Ελληνισμού, δημιουργία μεγάλων θρησκευτικών (μουσουλμανική) και εθνικών (γειτονικών μας χωρών) μειονοτήτων, κοινωνικές προστριβές, αύξηση ανεργίας και άλλα οδυνηρά επακόλουθα.
Προς ριζική αντιμετώπιση του ανωτέρω σοβαρότατου προβλήματος, το οποίο απειλεί να πλήξει εκ των έσω θανάσιμα και ανεπανόρθωτα την ύπαρξη του ελληνικού έθνους, προτείνουμε να ληφθούν επειγόντως ως άκρως επιβεβλημένα τα ακόλουθα δραστικά μέτρα:
1. Αυστηρή φύλαξη των συνόρων μας (αποτελούν τον κύριο πυλώνα εισόδου λαθρομεταναστών στην Ευρώπη) με την αποφασιστική συμμετοχή και των λοιπών εταίρων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να σταματήσει πάραυτα η αθρόα και παράνομη εισβολή αλλοδαπών στη χώρα μας.
2. Να απαιτήσουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία (πάγωμα ενταξιακών διαπραγματεύσεων, οικονομικό εμπάργκο κ.ά.) στην περίπτωση που αρνείται την επανεισδοχή στη χώρα της λαθρομεταναστών που μπήκαν στην Ελλάδα μέσω των εδαφών της.
3. Νομιμοποίηση μόνον όσων μεταναστών έχει ανάγκη η χώρα μας προς κάλυψη κενών θέσεων εργασίας.
4. Άμεσο επαναπατρισμό όλων των άλλων λαθρομεταναστών στις χώρες προελεύσεως και
5. Παροχή ελληνικής υπηκοότητας ή ιθαγένειας κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις οι οποίες εξασφαλίζουν την ομαλή ενσωμάτωση των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία (π.χ. για τους ενήλικες μακροχρόνια νόμιμη παραμονή στη χώρα μας και γνώση της ελληνικής γλώσσης και ιστορίας μας, για δε τα τέκνα των εννεαετή υποχρεωτική φοίτηση σε ελληνικά σχολεία).
Τα μέτρα αυτά έπρεπε να είχαν ήδη ληφθεί χθες. Αύριο θα είναι πολύ αργά. Οι καιροί γαρ ου μενετοί!
Νικόλαος Γ. Παπακώστας
Αθήνα


Σχολιάστε εδώ