ΚΙΝΟ και στη Βραζιλία από τον Όμιλο INTRALOT

Η Intralot do Brasil, θυγατρική του Ομίλου Intralot, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού ανέλαβε τη διαχείριση της λοταρίας της Πολιτείας Minas Gerais, στη Βραζιλία.
Το συμβόλαιο θα έχει αρχική ισχύ έξι ετών, με δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης για επιπλέον έξι χρόνια.
Το πρώτο προϊόν που θα εισάγει στην αγορά της Πολιτείας η Intralot θα είναι ένα παιχνίδι τύπου ΚΙΝΟ, ενώ σταδιακά θα ακολουθήσουν και άλλα αριθμολαχεία, σε ένα δίκτυο 2.500 σημείων πώλησης, συνδεδεμένων online με το κεντρικό σύστημα της εταιρείας, το οποίο θα αναπτυχθεί μέσα σε περίοδο δύο ετών από την έναρξη του έργου.
O αριθμός των παιχνιδιών αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω. Επίσης, η Intrasoft International, μέλος του Ομίλου Intracom IT Services, επιλέχθηκε να παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπλοΐας (European Aviation Safety Agency – EASA) στην Κολωνία της Γερμανίας, ως επικεφαλής εταίρος, σε σύμπραξη με τη ρουμανική εταιρεία Siveco.
Η αξία της διετούς σύμβασης ανέρχεται σε 4 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία η Intrasoft International θα λάβει 2,4 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα παράτασης της σύμβασης για δύο επιπλέον χρόνια.


Σχολιάστε εδώ