Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες – Οι Έλληνες πού ανήκουν;

Η σημερινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο αγαπήσαμε και πιστέψαμε από τον καιρό του Ανδρέα, δεν θυμίζει καθόλου το ΠΑΣΟΚ που αγαπήσαμε. Είναι αυτή η κυβέρνηση που προτίθεται να εφαρμόσει την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων που ισχύουν από χρόνια ύστερα από σκληρούς λαϊκούς αγώνες…
Είναι αυτή η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου που στηρίξαμε και φέραμε στην εξουσία για να εφαρμόσει δυστυχώς τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων. Σχέδια που φιλοδοξούν να μας θέσουν σε οικονομική αποδυνάμωση και φτώχεια και αργότερα να προσπαθήσουν να μας θέσουν υπό πνευματική και εθνική υποτέλεια!
Οι εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε εντελώς αντίθετο σημείο από τη σημερινή πολιτική που ασκείται. Πάνε να μας μπλέξουν σε χρόνια οικονομική δυσπραγία… Είναι έτοιμοι να μας πουν πως για ορισμένα χρόνια δεν πρέπει να τρώμε για να ξεπεραστεί η κρίση. Καλούμε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να αντιληφθούν σε ποια πραγματικότητα ζούμε και να προσπαθήσουν να κάνουν τους κυβερνητικούς να συνέλθουν. Καλούμε τις ηγεσίες των άλλων κομμάτων να μείνουν κοντά στα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού. Καλούμε την ίδια την ΕΕ να αντιληφθεί πως σε μια τέτοια ένωση η κάθε χώρα πρέπει να έχει δικαίωμα στήριξης. Πρώτη φορά ακούμε πως για να στηρίξεις τον φτωχό πρέπει να βγάλεις φόρους και να του κόψεις τον μισθό!
Πολίτες που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ


Σχολιάστε εδώ