Η αμφισβήτηση του Μπάντοβιτς και η αβεβαιότητα του Κόκκαλη

Η αμφισβήτηση των παικτών στον Μπάντοβιτς αποτελεί το σοβαρότερο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό στην τελική ευθεία για τη διατήρηση του τίτλου. Γίνεται αντιληπτό, μάλιστα, και από τις διαρροές, σύμφωνα με τις οποίες οι ξένοι κατακρίνουν διαρκώς τις επιλογές
του προπονητή τους και τον θεωρούν ίδιου επιπέδου με τον Τιμούρ Κετσπάγια.
Το πρόβλημα έχει γίνει αντιληπτό από τον Σωκράτη Κόκκαλη. Στη συνάντηση της προηγούμενης εβδομάδας, το αφεντικό της πειραϊκής ΠΑΕ ζήτησε από τον νεαρό τεχνικό να σφίξει τα λουριά, αλλά όσο σέρνονται σενάρια για αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι και, βεβαίως, οι φήμες περί συζητήσεων με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, η δουλειά του Μπάντοβιτς γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.
Το θετικό για τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» είναι ότι σταδιακά επανέρχονται στην ενεργό δράση οι περισσότεροι παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών. Ο Λούα Λούα και ο Τοροσίδης τέθηκαν ήδη στη διάθεσή του για το σημερινό ματς με τον Ηρακλή, ο Ντάτολο ετοιμάζεται να παίξει την επόμενη εβδομάδα κόντρα στον ΠΑΣ, ενώ ο Ντουντού και ο Ντιόγκο το παλεύουν για να εμφανιστούν στις 21 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι πιθανότητες του τελευταίου, βέβαια, είναι λίγες, αλλά ο νεαρός βραζιλιάνος στράικερ έχει αντιληφθεί ότι μετράει αντίστροφα ο χρόνος παραμονής του στον Πειραιά και επειδή θέλει να μείνει στην Ελλάδα προσπαθεί να αναστρέψει το κλίμα.
Ο Ντιόγκο θα αποτελέσει ένα από τα κλειδιά του μεταγραφικού σχεδιασμού στον Ολυμπιακό. Το άλλο θα ‘ναι ο Γκαλέτι. Αν και για τον Αργεντινό, οι ενδείξεις ότι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μόνο αισιοδοξία δεν δημιουργούν στα στελέχη της ΠΑΕ, που αναζητούν ήδη δεξιό χαφ εξτρέμ.
Με τόσα μέτωπα, πάντως, ο Μπάντοβιτς δύσκολα θα μείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν, ακόμα και αν κατακτήσει τον τίτλο. Και δεν μιλάμε για την παραμονή του ως πρώτου προπονητή, αλλά ως βοηθού του νέου τεχνικού. Μολονότι ο Κόκκαλης τον ρώτησε ευθέως, οι διαφορές ανάμεσα στον «Μπόσκο» και σε πολλούς παίκτες καθιστούν ανέφικτη την επικοινωνία στα αποδυτήρια και συνεπώς ο νεαρός τεχνικός αναμένεται να επανέλθει στα προηγούμενα καθήκοντά του, του σκάουτερ.


Σχολιάστε εδώ