Ψάχνονται στον Άρη με τους Αμερικανούς

Οι δύο Αμερικανοί δεν έχουν ανταποκριθεί ακόμα στις υψηλές προσδοκίες των «κίτρινων» που στήριξαν πάνω τους πολλά από τα όνειρα για κατάκτηση του Κυπέλλου, που αποτελεί και τον μεγάλο στόχο όλων στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το γκολ του Τζόνσον στην Ξάνθη για το Πρωτάθλημα και του Αντού στον επαναληπτικό με την ομάδα της Θράκης στο Κύπελλο ασφαλώς και δεν ικανοποιούν τους Θεσσαλονικείς που επένδυσαν στους συγκεκριμένους παίκτες.
Η άνοδος του Κόκε και του Κάλβο, βέβαια, βοήθησε τον Άρη να περάσει με το μικρότερο δυνατό κόστος τους αγώνες, στους οποίους πήρε ελάχιστα από τους Αμερικανούς. Αλλά από δω και πέρα στενεύουν τα περιθώρια για απώλειες βαθμών και, βεβαίως, υπάρχουν μπροστά οι δύο ημιτελικοί με την Καβάλα για το Κύπελλο. Κατά συνέπεια, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ χρειάζεται
όλους τους παίκτες και μάλιστα σε καλή κατάσταση. Ο Αργεντινός εκτιμά ότι ο Τζόνσον και ο Αντού θα ανεβάζουν σταδιακά την απόδοσή τους. Θεωρεί, δηλαδή, ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με την προσαρμογή των Αμερικανών στις νέες συνθήκες ζωής και στον τρόπο παιχνιδιού των «κίτρινων». Έτσι, όμως, όπως έχουν εξελιχθεί έως τώρα τα πράγματα, η παραμονή των Αμερικανών στη Θεσσαλονίκη και την επόμενη σεζόν θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Ούτως ή άλλως, το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Άρη έχει επικεντρωθεί στην προσπάθεια απόκτησης του Κριστιάν Νασούτι με ελεύθερη μεταγραφή και μόνο εάν ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοσή τους Τζόνσον και Αντού θα επεκταθεί η παραμονή τους στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Σχολιάστε εδώ