Το πανό για τον Μελισσανίδη και ο σχεδιασμός του Αδαμίδη

Πρόκειται για μια εξέλιξη που γέμισε προβληματισμό τους νυν μετόχους της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και κυρίως τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο νεαρός δικηγόρος έχει θέσει ως όρο για να εμπλακεί στην προεδρία την παραμονή του για μία τριετία. Το ενδεχόμενο εμπλοκής του Μελισσανίδη όχι απλώς μπορεί να τον αφήσει στα κρύα του λουτρού, αλλά ακόμα και αν εξασφαλίσει την τριετή παρουσία του στην προεδρική καρέκλα, θα ‘χει να αντιμετωπίσει τη διαρκή σύγκριση όλων των ενεργειών του με τις αποφάσεις που θα παίρνει ο «τίγρης».
Στο περιβάλλον του Αδαμίδη, πάντως, εκφράζεται
από τη Δευτέρα η βεβαιότητα ότι όλα θα κυλήσουν βάσει του αρχικού σχεδιασμού. Προφανώς επειδή εξασφάλισε την υπόσχεση του Νίκου Νοτιά και του Πέτρου Παππά ότι θα τον στηρίξουν.
Με την πίεση του Μελισσανίδη, ωστόσο, ο 36χρονος παράγοντας θα ‘χει πρόβλημα να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ειδικά εάν συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις της ΑΕΚ στις υπόλοιπες
αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας και στα πλέι οφ.
Ο Μπάγεβιτς, πάντως, εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για την επόμενη σεζόν. Όπως, μάλιστα, διαρρέει από στενούς συνεργάτες του, η ΑΕΚ θα έχει την επόμενη σεζόν τη δυνατότητα να διεκδικήσει ευθέως το Πρωτάθλημα ανεξάρτητα από τις κινήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Αν και αποφεύγει ο έμπειρος προπονητής να αποκαλύψει την πηγή της αισιοδοξίας του, το γεγονός ότι έχει φτιάξει συγκεκριμένο πλάνο με παίκτες για τις θέσεις όπου θεωρεί ότι πάσχει η ομάδα επιβεβαιώνει την πεποίθησή του ότι κάτι αλλάζει στην Ένωση ανεξάρτητα με το ποιος θα βρίσκεται στην προεδρία της ΠΑΕ. Το τρομερό με τον σχεδιασμό του Μπάγεβιτς είναι ότι περιλαμβάνει στο ρόστερ της επόμενης περιόδου και τον Νάτσο Σκόκο, ο οποίος εκφράζει συνεχώς ενστάσεις για τις συνεργασίες τους.


Σχολιάστε εδώ