Βλέπει Γιουροκάπ ο Μπλατ στον Άρη

Η δεύτερη νίκη του Άρη επί της Άλμπα Βερολίνου άνοιξε διάπλατα τον δρόμο των «κίτρινων» για τα προημιτελικά του Γιουροκάπ και ο Ντέιβιντ Μπλατ άρχισε να κάνει σχέδια για τη συμμετοχή της
ομάδας στον τελικό της διοργάνωσης. Ο αμερικανός τεχνικός θεωρεί ότι ο Άρης μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τις υπόλοιπες έξι ομάδες, αρκεί να σταθεροποιήσουν οι παίκτες του την απόδοσή τους.
Το ευχάριστο για τον Μπλατ είναι ότι η προσθήκη του Ουόλς δίνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αξιόπιστο περιφερειακό σουτ και απελευθερώνει τους ψηλούς, οι οποίοι μπορούν ευκολότερα να δράσουν μέσα στο καλάθι δίχως να ‘χουν νταμπλ τιμ και βοήθειες στο μαρκάρισμά τους. Για να αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο τον Ουόλς, ο κόουτς του Άρη δουλεύει στις προπονήσεις διάφορα συστήματα, που καταλήγουν σε ελεύθερα σουτ. Στη Θεσσαλονίκη, πάντως, δεν έχουν εγκαταλείψει την ιδέα της απόκτησης ακόμα ενός ψηλού. Φυσικά στη θέση του Πάουνιτς, ο οποίος πήρε μικρό χρόνο κόντρα στην Άλμπα και φαίνεται ξεκάθαρα ότι στη Θεσσαλονίκη δεν τον συμπεριλαμβάνουν στις βασικές επιλογές.


Σχολιάστε εδώ