ψιλά γράμματα

kkk Πού χάθηκε το κονσόρτσιουμ των ενδιαφερομένων για την Κάντζα; kkk Γκρίνια στο Mega για τα νέα σήματα του καναλιού. kkk Περισσότερο διάβασμα χρειάζονται οι παρουσιαστές της «Πρωινής Ενημέρωσης» στη ΝΕΤ. Αντιθέτως, ευχάριστη έκπληξη η παρουσία της Μαρίας Σαράφογλου. kkk Παρεμπιπτόντως, συνεχίζονται οι ενδοκυβερνητικές επιθέσεις εναντίον του Π. Γερουλάνου για τις επιλογές του κυρίως στην ΕΡΤ. Η επιλογή Γαμπρίτσου χάλασε τη σούπα… kkk Στα όρια της γραφικότητας έχει φτάσει η στοχοποίηση από τα Μέσα της Λούκας Κατσέλη από την κυβέρνηση ως της μόνης που έχει ενστάσεις για τη νεοφιλελεύθερη -κάτω από πίεση- οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Κάθε πολιτικός συντάκτης που καλύπτει τα θέματα της κυβέρνησης με περισσή ευκολία αφήνει κάθε φορά αιχμές για την υπουργό Οικονομίας. Και δεν μιλάμε για τους οικονομικούς σχολιαστές, που διαγκωνίζονται σε αριθμό αρνητικών σχολίων εις βάρος της. Λίγη κυβερνητική σοβαρότητα δεν βλάπτει. kkk Υψηλή απήχηση έχει το μεσημέρι του Σαββάτου η εκπομπή της Βασιλικής Παναγιωτοπούλου στον Θέμα FM, καθώς ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας βγαίνει στον αέρα και προαναγγέλλει τα ρεπορτάζ που φιλοξενεί το «Θέμα». Κατά τα άλλα, ο ραδιοφωνικός σταθμός θέλει πολλή δουλειά. kkk Πρόταση από τον Flash έχει ο Κ. Βερνίκος. kkk Την περασμένη Τρίτη με το αιματηρό περιστατικό στον Βύρωνα η Καθηγήτρια, εκπροσωπώντας μεγάλο νοσοκομείο, έδινε πληροφορίες για την κατάσταση ενός από τους τραυματίες. kkk Μικρές και σταθερές αλλαγές στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». Νέα στήλη για την ηλεκτρονική εποχή με την Αγγελική Μπούμπουκα. kkk Νέο μπλογκ για τις εξελίξεις στα ΜΜΕ: http://zoornalistas.blogspot.com/. kkk Ένα ολόκληρο χωριό στη Νάξο, η Κόρωνος, είναι στο Διαδίκτυο και με αφετηρία τη διεύθυνση http://koronosnews.blogspot.com/ καταγράφονται η ιστορία των οικογενειών, οι παλιές φωτογραφίες, οι εκφράσεις και άλλα πολλά.kkk Να θυμίσουμε στους «ενσωματωμένους» δημοσιογράφους ότι γνωρίζουμε πώς να αντιμετωπίζουμε τις συκοφαντικές, υποβολιμαίες από γνωστά συμφέροντα και σκόπιμες επιθέσεις, που έχουν στόχο να πλήξουν τη στήλη. Μην εκλαμβάνουν την ευγένεια και την ανοχή ως αδυναμία.

***

ξΣυνεχίζονται σε κάποιους ραδιοφωνικούς σταθμούς τα πειράματα με τους διάφορους διευθυντές που δεν έχουν ιδέα από το Μέσο και το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν είναι απολύσεις…

***

Άλλα έλεγε…
Τα CD του Δ. Μητροπάνου στο «Θέμα» από σήμερα. Θυμίζουμε πως ο τραγουδιστής με επιστολή του προς τις εφημερίδες τον Δεκέμβριο του 2009 δήλωνε πως δεν επιθυμούσε «την κυκλοφορία ρεπερτορίου» του «ξανά στο μέλλον μέσω περιπτέρων». «Θεωρώ», έγραφε, «με ελάχιστες εξαιρέσεις, ότι ο συγκεκριμένος τρόπος διάθεσης και παρουσίασης των έργων μου στο κοινό δεν αρμόζει στο ρεπερτόριό μου, το οποίο άλλωστε έχει ήδη σε μέγιστο βαθμό χαρισθεί και τολμώ να πω κατασπαταληθεί και με αυτόν τον τρόπο αλλά και με άλλους τρόπους και προσβάλλει τόσο τα έργα μου όσο και την προσωπικότητά μου».


Σχολιάστε εδώ