τα άνθη του κακού

cΜε τον «Τιτανικό» παρομοίασε την ελληνική οικονομία ο Παπακωνσταντίνου. Άλλος ένας μούτσος που αποφάσισε να γίνει καπετάνιος (…της συμφοράς!).
DΕνώ μικρός ονειρευόταν μεγαλώνοντας να καλλιεργεί φύκια ανοιχτής θαλάσσης που κάνουν ωραίο σούσι.
cΚαθησυχάζει ωστόσο ο Πεταλωτής, ο οποίος έχει πάθει τέτοια σύγχυση που βλέπει το παγόβουνο και νομίζει πως είναι πιάνο μπαρ στη Σκόπελο.
DΣτο Λονδίνο ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση για την οικονομική κρίση. Ο… καπετάνιος του «Τιτανικού» σε ημερίδα για τα ναυάγια.
cΝτόρα: «Ορισμένοι με θεωρούν ανεπιθύμητη στη ΝΔ». Εγώ όμως θα μείνω για να τους σπάσω τα νεύρα!
DΔιευκρινίζει ακόμη η Ντόρα ότι με τον Χριστοφοράκο είχε μόνο… κοινωνικές σχέσεις. Επίσης η Γη είναι τετράγωνη…
cΚι ο Γιακουμάτος πρωταθλητής του τένις (…με πατέρα στα γιαπιά και αδελφό στο «Next top model»).
DΣυγκινεί και το… δράμα Καρατζαφέρη: Προσπαθεί ματαίως να είναι σοβαρός και υπεύθυνος, ενώ κατά βάθος θα ήθελε να είναι για γέλια.
cΓια το σκάνδαλο της Ζήμενς θέλει, λέει, να καταθέσει ο Μητσοτάκης. Ως μάρτυρας κατηγορίας ή ως… απλός συνήγορος υπεράσπισης;
DΚυριακάτικη εφημερίδα αποκάλεσε τον βουλευτή Θ. Γιαννόπουλο «απόγονο του Λεωνίδα». Αυτόν που… φτιάχνει τα σοκολατάκια υποθέτω.
cΟ Ανδριανόπουλος τάσσεται αναφανδόν κατά της φορολόγησης των πλουσίων. Και υπέρ της… χαζομάρας στην καθημερινότητα. Που αν ήταν spreads…
DΘα άνοιγε κρεπερί στο Λιανοκλάδι!
cΟ Αβραμόπουλος θέλει τη ΝΔ «ανοιχτό, σύγχρονο, κεντροδεξιό κόμμα, με ευρωπαϊκά, αλλά και πατριωτικά χαρακτηριστικά». Κόμμα θα είναι ή… πίτσα με απʼ όλα;
DΕίπε επίσης ο Αβραμόπουλος ότι «η ΝΔ δεν θα αργήσει να κυβερνήσει». Σωστά. Τι είναι 8-10 χρόνια μπροστά στην αιωνιότητα.
cΝα διεκδικήσουμε αποζημιώσεις από τη Γερμανία για την Κατοχή, ζητούν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά ούτε κουβέντα για την εκστρατεία του Ξέρξη και την… Κάθοδο των Δωριέων!
DΣυνεργασία με την Τουρκία για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, ανήγγειλε η Λ. Κατσέλη. Βάστα Ρόμελ, έρχεται ο… Τόλης Βοσκόπουλος!
cΓκρινιάζουν βουλευτές της ΝΔ γιατί, λέει, σιωπά ο Καραμανλής. Και δηλαδή, είναι σίγουροι ότι θέλουν να μιλήσει;
DΏστε δεν καταλάβατε πώς και γιατί τελείωσαν τα αγροτικά μπλόκα; Γιατί, είχατε καταλάβει για ποιον λόγο ξεκίνησαν;
cΔήλωσε ο Χρυσοχοΐδης ότι ο χαμός του 25χρονου στον Βύρωνα τον προβληματίζει. Δηλαδή για να ανησυχήσει τι πρέπει να γίνει; Να ξεκληριστεί ολόκληρη κωμόπολη;
DΣτην Εξεταστική για τη Ζήμενς κατέθεσε ο γνωστός Γ. Μαντζουράνης. Θα ακολουθήσουν… Λίτσα Διαμάντη και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.
cΜετά τον ραδιοφωνικό σταθμό, στον ΣΥΡΙΖΑ ανοίγουν κι εφημερίδα. Όπου να ʼναι θα βγάλουν και CD. Με τον Τσίπρα να τραγουδάει χιπ χοπ, τον Παπαδημούλη έθνικ.
DΜε… ωραίες δημοσκοπήσεις τα ΜΜΕ κοιμίζουν την κυβέρνηση για να είναι σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα ξυπνήσει απότομα.

***

Μην αγχώνεστε κ. Παπακωνσταντίνου: Χάθηκε μεν μια μάχη, αλλά δόξα τω Θεώ υπάρχουν πολλές για να χαθούν ακόμη.

***

Προς το παρόν στο υπουργείο Εξωτερικών κατάργησαν τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου. Όπου να ʼναι θα ζητήσουν συγγνώμη από τον Ομέρ Βρυώνη.

***

Ένας μετά τον άλλον οι πολιτικοί διαψεύδουν ότι είχαν οποιαδήποτε σχέση με τον Χριστοφοράκο. Ότι υπήρξε… Χριστοφοράκος είναι βέβαιο;

***

Κακοποιοί συνέλαβαν και αφόπλισαν αστυνομικούς. Όχι, δεν απήγαγαν ακόμη τον Χρυσοχοΐδη.
(Ο οποίος έχει προ πολλού κλεφτεί με τη ματαιοδοξία του…)


Σχολιάστε εδώ