ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ…

4Την Τρίτη στη 1 μ.μ. στην αίθουσα γενικής συνέλευσης της Τράπεζας Ελλάδος (Ελ. Βενιζέλου 21), το Ίδρυμα Μεσογειακών Μελετών και οι Εκδόσεις Παπαζήση θα παρουσιάσουν το βιβλίο «Ανταγωνιστικότητα και Τεχνολογία στην Ελλάδα». Για το βιβλίο θα μιλήσουν η υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος, ο π. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Δραγασάκης και ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης. Συντονιστής θα είναι ο πρόεδρος του Ιδρύματος Μεσογειακών Μελετών Στ. Μπαμπανάσης.
4Εκδήλωση για την παρουσίαση της πορείας και του έργου του Μιχ. Χαραλαμπίδη οργανώνει η Δράση για την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και την Ποιότητα Ζωής τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους).
Τον Μιχ. Χαραλαμπίδη θα προλογίσει ο ποιητής Φαίδων Ευπειθέας, ενώ ο ίδιος ο Μιχ. Χαραλαμπίδης θα μιλήσει με θέμα «Τριλογία μιας άλλης ανάπτυξης – Η ελληνική απάντηση στην παγκοσμιοποίηση».
4«Δυνατότητες και αδυναμίες της Τουρκίας» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει η Ένωση τ. Βουλευτών και Ευρωβουλευτών την Τετάρτη 3 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου. Εισηγητές θα είναι οι Αριστείδης Αγαθοκλής, πρέσβης, Παν. Ήφαιστος, καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά, Ν. Λυγερός, καθηγητής Πανεπιστημίου Λυών και Ιωάννης Μάζης, καθηγητής Ιόνιου Πανεπιστημίου, ενώ συντονιστής θα είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Κων. Πυλαρινός.


Σχολιάστε εδώ