Short stories

Καλώς ή κακώς, αυτοί που απολύθηκαν ήταν καλύτεροι από αυτούς που είναι τώρα, οπότε δεν φταίει μόνο η μέτρηση για τα μέτρια ακούσματα.

*** Στέλεχος της ΕΡΤ ετοιμάζει το επόμενο βήμα στο Conn-x TV του ΟΤΕ, έχοντας εμπειρία και εξειδίκευση στο σκέλος των δικαιωμάτων. kkk «Σιγή ιχθύος» από τον Χρ. Πολυζωγόπουλο για τον εκπρόσωπο της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ. Αν και ζητούν την αντικατάσταση του προσώπου που έχει σήμερα τη θέση, εκείνος δεν τοποθετείται.

*** Είναι πάντως χρήσιμο να απαντήσει κάποιος από την οδό Μπουμπουλίνας αν κριτήριο για την παρουσία στο ΔΣ είναι και η ταυτόχρονη μισθοδοσία συγγενή από την κρατική ραδιοτηλεόραση. kkk Εκπομπή «Συμβαίνει τώρα» στη ΝΕΤ. Η ρεπόρτερ αναγγέλλει πως το Λιμενικό εντόπισε τις σορούς 8 ανθρώπων -μεταξύ των οποίων και ένα ανήλικο κορίτσι- στη Σάμο, αναφέροντας δύο φορές πως επρόκειτο για «λαθρομετανάστες», σαν να πρόκειται για μια άλλη ανθρώπινη κατάταξη, που δεν πρέπει να μας αγγίζει.

*** Με άλλες εκπομπές πλην της πρωινής θα ασχολείται ο Γ. Νταούλης στη ΝΕΤ. kkk Στη σκηνοθεσία της εκπομπής των Αρβανίτη – Μπιζόγλη επιστρέφει η Ναταλία Τέτερη. kkk Internet: Αποκαλυπτική ενημέρωση για θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στο http://www.noegov.blogspot.com του Φώτη Κόλλια.

*** Νέα Ολυμπιακή προσπάθεια στο www.red24.gr, με τον Κ. Καραπαπά, τον Γ. Γαβαλά και τον Ν. Σταματέλο.

*** Ποδόσφαιρο και χιούμορ στο www.balleto.gr.

*** Πολύ κακή επικοινωνία έχει νεόκοπη εταιρεία στον χώρο των Μέσων. Εσχάτως είτε δεν ανταποκρίνεται στα τηλεφωνήματα είτε παραπέμπει στο γραφείο Τύπου. Δεκτό, εμείς copy – paste δημοσιογραφία δεν κάνουμε…

***

• «Μήνυμα» λέγεται πως έστειλαν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας πως θα περιορίσουν τη διαφημιστική τους δαπάνη αν συνεχιστούν οι επιθέσεις για το ψηφιακό μέρισμα.

***

• Ποιος δεν μετακινείται από την Αγία Παρασκευή; Μα η Καθηγήτρια…

***

Μάχη εντός Ραδιομεγάρου για τη θέση της Διεύθυνσης Τηλεόρασης. Πληροφορίες αναφέρουν πως προωθείται πρόσωπο με γνώσεις λυκείου, το οποίο έχει τουλάχιστον τέσσερα συγγενικά του πρόσωπα στο Ραδιομέγαρο.


Σχολιάστε εδώ