Στο σφυρί ο Τζιμπούρ και ο Μαϊστόροβιτς

Η εξυγίανση της ΠΑΕ αποτελεί τον πρώτο στόχο για τον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος εκπροσωπεί τη νέα τάξη πραγμάτων στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο νεαρός δικηγόρος έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες υποσχέσεις από τον Πέτρο Παππά και τον Νίκο Νοτιά για οικονομική υποστήριξη, αλλά παράλληλα ετοιμάζει και το δικό του πλάνο. Σε αυτό υπάρχει πρόβλεψη για την πώληση ενός ή ακόμα και δύο πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. Στην πρώτη γραμμή των υποψηφίων βρίσκονται ο Ράφικ Τζιμπούρ και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ο Γαλλοαλγερινός επειδή αναμένεται να συμμετάσχει στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και συνεπώς θα αυξήσει την αγοραστική δυνατότητά του. Από την άλλη πλευρά, ο Σουηδός αποτελεί βασικό στέλεχος στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, έχει καλό όνομα στην κεντρική Ευρώπη και μπορεί να βρεθεί ομάδα που να καλύψει τις απαιτήσεις της ΑΕΚ, που δεν ξεπερνούν το 1,2 εκατ. ευρώ, καθώς, όπως λένε στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ «θα γλιτώσουμε και τα 800 χιλιάρικα που εισπράττει ο Ντάνιελ σε ετήσια βάση».
Σε αντίθεση με τους συγκεκριμένους παίκτες, ο Αδαμίδης θέλει να κρατήσει τον Ίσμαελ Μπλάνκο και τον Νάτσο Σκόκο, με βάση στους οποίους εκτιμά ότι μπορεί να οικοδομήσει την ομάδα της επόμενης περιόδου. Στους Αργεντινούς θα γίνει πρόταση επέκτασης των συμβολαίων τους με αυξημένες αποδοχές. Για να συμφωνήσουν, πάντως, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα του προπονητή, καθώς και οι δύο έχουν πρόβλημα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Το μέλλον του σέρβου προπονητή θα εξαρτηθεί σε σημαντικό βαθμό από τις επόμενες κινήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη. Εάν οριστικοποιήσει ο Νικαιώτης την είσοδό του στην ΑΕΚ, ο Μπάγεβιτς θα παραμείνει και την επόμενη περίοδο. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιδιώξει να διαδεχθεί τον Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο της εθνικής ομάδας.


Σχολιάστε εδώ