Στον ΔΟΛ ο Κόκκαλης!

Όσοι αντιλήφθηκαν ποιος ήταν ο επισκέπτης, έτριβαν τα μάτια τους. Και είχαν τον λόγο τους. Όσο ζούσε ο Λαμπράκης, τέτοια επίσκεψη δεν είχε γίνει. Τώρα όμως ο Λαμπράκης είναι παρελθόν. Και οι σχέσεις με το νέο αφεντικό φαίνεται ότι αποκαταστάθηκαν. Σε ποια βάση, άγνωστο μεν, η συνάντηση όμως Κόκκαλη – Ψυχάρη δεν μπορεί να ήταν για το καλημέρα και για καφέ… Κάτι ψήνεται, κάτι πιθανότατα να προοιωνίζεται… Και ασφαλώς αν δεν είχε προηγηθεί κάποια προσέγγιση, δεν θα πήγαινε στο κέντρο του ΔΟΛ ο ισχυρός μεγαλοεπιχειρηματίας.

Σίγουρα η συνάντηση Ψυχάρη – Κόκκαλη επιβεβαιώνει τη νέα εποχή στην οποία μπήκε το Συγκρότημα.

Οι… Πατέρες στον ΔΟΛ…

Να σημειωθεί ότι την Τρίτη στο «Da Capo» (Κολωνάκι) ο Σταύρος Ψυχάρης ήταν με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, τον εφοπλιστή Πατέρα.

Και κάποιοι που πληροφορήθηκαν την επίσκεψη του Κόκκαλη στη Μιχαλακοπούλου, έλεγαν με χιούμορ:

– Ο πατέρας του Ολυμπιακού και ο Πατέρας του ΠΑΟ στον ΔΟΛ!

Στο μεταξύ ο Ψυχάρης ανέλαβε και αντιπρόεδρος στον Ερυθρό Σταυρό και πλέον αυξάνονται οι υποχρεώσεις του από πλευράς παρουσίας.

Και άντε, λένε φίλοι του, να δούμε πώς θα τα προλαβαίνει όλα…

Στο Πειθαρχικό

Πάντως στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, που τον είχε καλέσει για το φιάσκο με το προκάτ ρεπορτάζ που δημοσίευσε το «Βήμα» από την… άφιξη του τούρκου πρωθυπουργού κ. Ερντογάν, ο οποίος, ως γνωστόν, δεν ήρθε, ο κ. Ψυχάρης πήγε και έδωσε εξηγήσεις.


Σχολιάστε εδώ