Μυστικές και από τον Παπούλια οι επιστολές Παπανδρέου – Ερντογάν!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ούτε καν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας δεν έχει ενημερωθεί σχετικά, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον άμεσα εμπλεκόμενο υπουργό Άμυνας Β. Βενιζέλο.

Το Μέγαρο Μαξίμου δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Αντ. Σαμαρά να δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενο των επιστολών, προκειμένου κόμματα και ελληνικός λαός να γνωρίζουν σε ποια βάση διεξάγεται ο διάλογος και ποια ακριβώς ζητήματα θα τεθούν προς συζήτηση στην επικείμενη συνάντηση των δύο πρωθυπουργών. Στην ενημέρωση δε που έκανε την Παρασκευή ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας στον πρόεδρο της ΝΔ στη Ρηγίλλης, παρουσία και του τομεάρχη Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλου, συνέβη το εξής παράδοξο: Ο κ. Δρούτσας περιορίστηκε να διαβάσει μέρος (;) των επιστολών, αλλά δεν επέδωσε αντίγραφό τους!

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση Γ. Παπανδρέου – Αντ. Σαμαρά, όπου ο δεύτερος θα ζητήσει λεπτομερή ενημέρωση, καθώς από τη Ρηγίλλης εκφράζονται φόβοι ότι η κυβέρνηση διολισθαίνει σʼ έναν διάλογο με υποχωρητικές τάσεις.


Σχολιάστε εδώ