ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Μεταξύ αυτών οι Γ. Σουφλιάς, Π. Παυλόπουλος, Δ. Σιούφας, Φ. Πάλλη-Πετραλιά, αλλά και ο Θ. Ρουσόπουλος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συνομιλία του κ. Καραμανλή με τον κ. Σουφλιά επεκτάθηκε σε όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας, ειδικότερα σε αυτό της οικονομικής κρίσης, όπου αμφότεροι επαναβεβαίωσαν την ορθότητα της απόφασης να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές τον περασμένο Οκτώβριο. Με τους κ. Σιούφα και Παυλόπουλο συζήτησε νομικά και διαδικαστικά θέματα όσον αφορά τις εξεταστικές επιτροπές, ενώ η συνάντηση με τον Θ. Ρουσόπουλο (τη Δευτέρα) έγινε στη Ραφήνα, είχε διάρκεια τέσσερις ώρες (!) και αντικείμενο κυρίως την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

Στο μεταξύ, οριστική φαίνεται ότι είναι η απόφαση του Κ. Καραμανλή να μην προσέλθει σε καμία από τις εξεταστικές επιτροπές στις οποίες ενδεχομένως κληθεί, αλλά να στείλει υπόμνημα με τις θέσεις του. Ανάλογη ήταν και η εισήγηση των περισσότερων συνομιλητών του, ωστόσο ορισμένοι εξέφραζαν τον προβληματισμό τους για τις εντυπώσεις που θα δημιουργηθούν αν σε κάποια επιτροπή κληθεί και τελικά προσέλθει ο Κ. Σημίτης.

Την ίδια στιγμή, φήμες αναφέρουν ότι πρόθεση της Ντ. Μπακογιάννη είναι να μιλήσει για σκάνδαλο στην υπόθεση του Βατοπεδίου, κάτι που πυροδοτεί μεγάλη ένταση στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Σε διαφορετικό μήκος κύματος λέγεται ότι κινείται ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος επισημαίνει ότι τίποτα απʼ όσα είδαν το φως της δημοσιότητας δεν στοιχειοθετεί την ύπαρξη παρανομίας.


Σχολιάστε εδώ