Βλέπει Σπανούλη η Μπαρτσελόνα

Το συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη με τον Παναθηναϊκό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά πρόθεση των «πρασίνων» είναι η παραμονή του διεθνή γκαρντ στην ομάδα. Όπως, άλλωστε, έχει αποδείξει στο παρελθόν η οικογένεια Γιαννακόπουλου, όποιον παίκτη ήθελε στον Παναθηναϊκό τον κράτησε ανεξάρτητα από το κόστος.
Με τον Σπανούλη, ωστόσο, τα πράγματα περιπλέκονται, διότι ο Λαρισαίος εμφανίζεται ως στόχος της Μπαρτσελόνα. Οι «Καταλανοί» προβάρουν φέτος το κοστούμι των Πρωταθλητών Ευρώπης, αλλά σύμφωνα με τις προαναγγελίες των υποψήφιων προέδρων θα επιδιώξουν να ενισχυθούν το καλοκαίρι για να εδραιωθούν στην κορυφή εκμεταλλευόμενοι και την οικονομική κρίση, η οποία έπληξε κυρίως την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ο Σπανούλης βρίσκεται σε μια λίστα παικτών πρώτης γραμμής που έφτιαξαν στην Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, προορίζεται για αντικαταστάτης του Γιάκα Λάκοβιτς, τον οποίο θεωρούν στη Βαρκελώνη αδύναμο κρίκο της ομάδας, ειδικά στους αγώνες που κρίνονται στις λεπτομέρειες ή στο ένα σουτ. Όπως συνέβη και στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν. Η εμπλοκή της ισπανικής ομάδας αναμένεται να επισπεύσει τις διαδικασίες στον Παναθηναϊκό για να μη βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων στο τέλος της σεζόν και υποχρεωθούν να αναζητήσουν και τον αντικαταστάτη του Σπανούλη.


Σχολιάστε εδώ