N. Ηράκλειο: Ρήγμα στην πλειοψηφία

Δύο ακόμα αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του δημάρχου Ηρακλείου Σταύρου Γεωργόπουλου, ο Νικόλαος Μαξούτης και ο Κωνσταντίνος Μήνας δήλωσαν ότι παραιτούνται από δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και από μέλη του συνδυασμού, γιατί διαπίστωσαν ότι υπάρχει διάσταση απόψεων με τον δήμαρχο σε θέματα που άπτονται βασικών αρχών πολιτικής και συνειδησιακής πρακτικής.
Ο δήμαρχος Στ. Γεωργόπουλος, αναφερόμενος στις παραιτήσεις αυτές, εξέφρασε την έκπληξή του, γιατί, όπως είπε, οι δύο τέως συνεργάτες του τώρα, έπειτα από 3 χρόνια, κατάλαβαν ότι υπάρχει διάσταση απόψεων μαζί του. Τόνισε δε χαρακτηριστικά ότι στους δύο τέως συμβούλους του όλα αυτά τα χρόνια είχε εμπιστευθεί σημαντικές θέσεις, τις οποίες είχαν αποδεχθεί.
«Αναρωτιέμαι», επισημαίνει, «και θέτω το ερώτημα και στους συμπολίτες του Ηρακλείου: οι κ. Μήνας και Μαξούτης έσφαλαν μέχρι χθες, που υπερψήφιζαν τις δημοτικές μας πολιτικές στο δημοτικό συμβούλιο και συμμετείχαν ενεργά στην υλοποίησή τους από τη θέση αντιδήμαρχων που κατείχαν επί σειρά ετών, ή σήμερα, που παραιτούνται επικαλούμενοι διάσταση απόψεων κ.λπ.;»


Σχολιάστε εδώ