Πρόταση στον Μπούτο για την ΕΡΤ!

Αρνητική ήταν η απάντηση του διευθυντή προγράμματος του Mega Πέτρου Μπούτου στην πρόταση να αναλάβει τη Γενική Διεύθυνση Τηλεόρασης της
ΕΡΤ. Η συζήτηση, όπως φαίνεται, δεν προχώρησε, καθώς ο Π. Μπούτος δεν δείχνει διατεθειμένος να φύγει από το Mega, ειδικά αυτήν την περίοδο που το Μεγάλο Κανάλι θεωρεί πως μπορεί να εκμεταλλευτεί την κρίση και να εδραιώσει τη θέση του στην παραγωγή ελληνικού προγράμματος.
Ταυτόχρονα, είναι αλήθεια πως με τις κυβερνητικές τοποθετήσεις για τις αποδοχές στο Δημόσιο, οι αποδοχές των ανώτατων στελεχών του Mega δύσκολα μπορούν να προσεγγιστούν.
Το Mega, παρότι φέτος θα αντιμετωπίσει ζημίες -τις οποίες θα καλύψει από τα έσοδα της περσινής μεταβίβασης του 12,5% της NetMed NV στη Forthnet-, αισιοδοξεί πως αν δεν υπάρξει μεγάλη πτώση στη διαφήμιση θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την κρίση χωρίς μεγάλες περικοπές. Η διαφορετική αντίληψη σε σχέση τουλάχιστον με την ΕΡΤ είναι πως γνωρίζουν το κόστος των τηλεοπτικών προγραμμάτων και το πόσοι εργαζόμενοι χρειάζονται για να τα παραγάγουν.
Τέλος, το Mega εξετάζει το ενδεχόμενο μετακόμισης των εγκαταστάσεών του. Μπορεί οι ειδήσεις να επεκτάθηκαν στον 5ο όροφο της Μεσογείων, όμως φαίνεται πως υπάρχουν σκέψεις για αλλαγή του κτιρίου και μετακίνηση του τηλεοπτικού σταθμού σε νέες εγκαταστάσεις στην Κηφισιά.


Σχολιάστε εδώ