ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ

Aρχικά, βέβαια, ο επιχειρηματίας πρότεινε στον Γιάννη Βαρδινογιάννη την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με στόχο να διερευνήσει τις προθέσεις του. Ούτως ή άλλως οι «πράσινοι» θα χρειαστούν οικονομική ένεση τον Μάιο τόσο για να καλύψουν το άνοιγμα των 20 εκατ. ευρώ στον εφετινό ισολογισμό, όσο και για την ενίσχυση της ομάδας εν όψει και της συμμετοχής της στο Τσάμπιονς Λιγκ εφόσον κατακτήσει ο Παναθηναϊκός τον τίτλο και μπει απευθείας στους ομίλους.
Επειδή, όμως, αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Τζίγγερ δεν σκοπεύει να βάλει χρήματα εάν δεν διασφαλίσει τη σωστή διαχείριση, διότι θεωρεί ότι η διοίκηση του Νικόλα Πατέρα ξόδεψε αλόγιστα χρήματα χωρίς να σκεφτεί την επόμενη μέρα, ο Βγενόπουλος ήθελε να δείξει ότι επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις. Φυσικά, ο εκ των μεγαλομετόχων του «τριφυλλιού» στηρίζει τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ, όπως ξεκαθάρισε και στη συζήτησή του με τον Βαρδινογιάννη. Ο βασικός στόχος του, όμως, είναι η αύξηση του χαρτοφυλακίου του, με προοπτική να περάσει σε αυτόν η πλειοψηφία των μετοχών έπειτα από ένα ή δύο χρόνια.
Το τοπίο, πάντως, παραμένει ομιχλώδες. Ο Τζίγγερ περιμένει την έκβαση του Πρωταθλήματος, διότι διαφορετικά θα εξελιχθούν τα πράγματα και τα οικονομικά μεγέθη εάν διασφαλίσουν οι «πράσινοι» την είσοδό τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η συγκεκριμένη παράμετρος θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό τη στάση του.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, πάντως, θα υπάρξουν αλλαγές. Ο Κώστας Αντωνίου εμφανίζεται στην πόρτα της εξόδου, ακόμα και στην περίπτωση που κατακτήσει ο Παναθηναϊκός τον τίτλο. Τόσο το δίδυμο των Πατέρα – Βγενόπουλου, όσο και η πλευρά του Παύλου Γιαννακόπουλου, δεν θεωρούν ότι η γνώμη του Αντωνίου είναι η καλύτερη δυνατή και συνεπώς δεν καίγονται για να του ανανεώσουν το διετές συμβόλαιο. Αντίθετα, ο Νίκος Νιόπλιας έχει εξασφαλίσει τη συγκατάθεση των περισσοτέρων μετόχων για την παραμονή του στον πάγκο των «πρασίνων», ακόμα και αν χάσει το Πρωτάθλημα. Απʼ την άλλη, βέβαια, και τις τελευταίες ημέρες ακούγεται από κάποιους ότι στον Παναθηναϊκό εξετάζουν και κάποιες περιπτώσεις προπονητών από το εξωτερικό.


Σχολιάστε εδώ