Έτοιμος ο Αδαμίδης

Με τη στήριξη του Πέτρου Παππά, ο οποίος παραμένει μεγαλομέτοχος ανεξάρτητα από τις κατά καιρούς δηλώσεις του περί αποχώρησης το επόμενο καλοκαίρι, ο Αδαμίδης φιλοδοξεί να εξυγιάνει την ΠΑΕ με μια σειρά τεχνοκρατικών κινήσεων, αλλά και με πολύτιμη βοήθεια από φίλους του επιχειρηματίες που θα συνδράμουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Με την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του ο Αδαμίδης θα προσπαθήσει να ανακοινώσει και μία μεταγραφή. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αποτελεί τον βασικό στόχο του, λόγω και της εκτίμησης που απολαμβάνει ο διεθνής επιθετικός από τους οπαδούς της ομάδας.
Από κει και πέρα, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ θα επιδιώξει να αυξήσει τα έσοδα μέσω χορηγιών. Υπολογίζει, ασφαλώς, τις δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά ποντάρει τόσο στις δικές του διασυνδέσεις, όσο και σε εκείνες των ανθρώπων που θα τον πλαισιώσουν στο ΔΣ. Στη συνέχεια θα τρέξει το θέμα του γηπέδου, για το οποίο διαθέτει συγκεκριμένο πλάνο με δύο περιοχές. Η πρώτη είναι η Νέα Φιλαδέλφεια, για την οποία θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα, αλλά όπως προκύπτει από τους συνεργάτες του «έχει ήδη στο μυαλό του και εναλλακτική λύση».
Ερώτημα αποτελεί η στάση του Νίκου Νοτιά. Ο νυν μεγαλομέτοχος έχει αποδεχθεί αρχικά το σχέδιο του Αδαμίδη, αλλά ακόμα περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το προπονητικό κέντρο πριν πάρει τις τελικές αποφάσεις του για το αν θα συνεχίσει τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ ή θα κλείσει την κάνουλα.


Σχολιάστε εδώ