Προχωράνε μαζί Κόκκαλης – οπαδοί

Αρκούσε μία εμφάνιση του προέδρου των «ερυθρολεύκων» στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας και ένα ραντεβού με τους οργανωμένους οπαδούς. Ειδικά η τελευταία λεπτομέρεια αποτελεί και το μυστικό των εξελίξεων στην ομάδα του Πειραιά. Ο Κόκκαλης και οι συνδεσμίτες θα πορευτούν μαζί, καθώς οι τελευταίοι εμπιστεύονται απόλυτα τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ, διότι επί ημερών του έζησαν τις μεγαλύτερες χαρές ως οπαδοί.
Για την πλήρη αποκατάσταση της ειρήνης, βέβαια, θα χρειαστούν και ορισμένες ενέργειες από την ΠΑΕ με στόχο την ενίσχυση της ομάδας. Οι πληροφορίες θέλουν τον Κόκκαλη να θέτει υπ’ όψιν των οπαδών συγκεκριμένο πλάνο για τις καλοκαιρινές μεταγραφές, για το θέμα του προπονητή και για την ισχυροποίηση του Ολυμπιακού εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Φαβορί ο Τερίμ
Για το θέμα του προπονητή, οι οπαδοί έχουν εκφράσει ξεκάθαρα τη γνώμη τους υπέρ της επιστροφής του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός, ωστόσο, αποτελεί δύσκολη περίπτωση και πρέπει να λύσει πρώτα τη συνεργασία του με τη Βιγιαρεάλ. Αυτόματα, λοιπόν, αναζητούνται και εναλλακτικές επιλογές, με τον Λάουντρουπ να αποτελεί μια αξιόλογη λύση, αλλά τον Φατίχ Τερίμ να προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί, ειδικά εάν δραστηριοποιηθεί στον Ολυμπιακό ο Βασίλης Γκαγκάτσης.
Οι οπαδοί έχουν ζητήσει και τέσσερις μεγάλες μεταγραφές στις θέσεις που πονάει η ομάδα και επίσης την επιστροφή του Νέρι Καστίγιο. Με τον τελευταίο, πάντως, υπάρχει σοβαρό μπέρδεμα επειδή πρέπει να πείσει τον Αχμέτοφ να τον αφήσει ελεύθερο για τον Ολυμπιακό. Κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.


Σχολιάστε εδώ