Καταδίκη «εισαγωγέα» λαθρομεταναστών

Σε ποινή 14 μηνών καταδικάστηκε από το Β΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ο «επικεφαλής» των κυκλωμάτων εισαγωγής χιλιάδων παράνομων μεταναστών από τη Σομαλία Μοhamed Daoud Ali, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση του καθηγητή και πρώην βουλευτή Θεόδωρου Κατσανέβα, έξω από το κτίριο της οδού Βερανζέρου 33 στην Ομόνοια, όπου έχει εγκαταστήσει εκατοντάδες ομοεθνείς του. Μαζί με πέντε «συνεργάτες του», o Daoud Ali, μαζί με άλλους του σιναφιού, επιτέθηκαν στον κ. Κατσανέβα, αλλά ύστερα από τη συνδρομή πολιτών και της Αστυνομίας, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ οι συνεργάτες του διέφυγαν.
Τελικά το επίμαχο κτίριο, για το οποίο έχουν γίνει ανατριχιαστικού τύπου εκθέσεις από τις υπηρεσίες της Νομαρχίας, ενώ ο δήμος έχει δείξει πλήρη αδιαφορία, έκλεισε. Ορισμένα μικρά παιδιά με τις μητέρες τους, που είχαν μείνει το βράδυ στον δρόμο, φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο με τη μεσολάβηση του κ. Κατσανέβα προσωπικά προς τον Νομάρχη κ. Γιάννη Σγουρό.
Ο νόμιμος σύλλογος Θησέας (και όχι Κίνηση Πολιτών ή μη-κυβερνητική οργάνωση), με 250 ιδρυτικά μέλη, μεταξύ των οποίων και αλλοδαποί, χαιρετίζει την έκκληση της Άννας Διαμαντοπούλου για το επίμαχο ζήτημα και συγχαίρει τον Νομάρχη Γιάννη Σγουρό για τις ενέργειές του.


Σχολιάστε εδώ