Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ

Μοιραία, οι επιλογές του Ντούσκο, εάν χωρίσουν οι δρόμοι του με την ΑΕΚ, μειώθηκαν αισθητά. Ουσιαστικά του έμεινε μόνο η Λάρισα εάν οριστικοποιηθεί το διαζύγιο του Κώστα Πηλαδάκη με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Φυσικά, για να πάει ο Μπάγεβιτς στον κάμπο, θα πρέπει να του δείξει κάποιος την πόρτα εξόδου από την Ένωση. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί απόψε εάν ηττηθούν οι «κιτρινόμαυροι» από τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Mπορεί επίσημα να διαψεύδονται οι επαφές με τον Νίκο Κωστένογλου και η απόφαση για αποπομπή του Μπάγεβιτς, αλλά αρκετά στελέχη της ΠΑΕ, ανάμεσά τους και ο νυν πρόεδρος Νίκος Θανόπουλος προωθούν την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Το ίδιο σχέδιο είχε τεθεί σε εφαρμογή και πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά το διπλό στο Φάληρο απέτρεψε τις εξελίξεις. Φαίνεται, όμως, ότι έφτασε η κρίσιμη ώρα για τον Μπάγεβιτς. Το σημερινό ντέρμπι μπορεί να καθορίσει την τρίτη θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ. Φυσικά, σε περίπτωση διαζυγίου τον Μπάγεβιτς θα τον ακολουθήσουν και αρκετά στελέχη της ΠΑΕ που προσλήφθηκαν με δική του εισήγηση, αλλά και σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο.
Αφεντικό ο Παππάς
Εξελίξεις θα υπάρξουν και στην ΠΑΕ. Ο Πέτρος Παππάς έχει εξελιχθεί στον βασικό χρηματοδότη και εφόσον μετοχοποιήσει τα χρήματα που βάζει, τότε θα αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών και θα γίνει κυρίαρχος του παιχνιδιού. Στην ηγεσία της ΠΑΕ, ωστόσο, θα μπει ο Σταύρος Αδαμίδης, προσωπική επιλογή του εφοπλιστή και φίλος του. Ο νεαρός δικηγόρος, άλλωστε, κινεί τις τελευταίες μέρες τα νήματα και όπως προκύπτει από τον καθημερινό Τύπο βρήκε ήδη τις άκρες με τα ΜΜΕ και προωθεί τα θέματα της ΑΕΚ. Καθοριστικό ρόλο στην ηρεμία της Ένωσης, βέβαια, θα παίξει και η υπόθεση του Νάτσο Σκόκο. Οι παράγοντες της ΑΕΚ ξέκοψαν στους μάνατζερ του Αργεντινού κάθε σκέψη για παραχώρησή του τον Ιανουάριο, αλλά η επιμονή τού Ολυμπιακού να πάρει τον παίκτη ακόμα και το καλοκαίρι θα δημιουργήσει τριβές στον «Δικέφαλο» με δεδομένη και την αντιπάθεια ανάμεσα στον «δαίμονα», όπως αποκαλείται ο Σκόκο, και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.


Σχολιάστε εδώ