Δικαιώθηκε η νηπιαγωγός που είχε καταγγείλει κλοπές στο Αρσάκειο

Μετά την πρώτη επιβεβαίωση για το «Π», που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας τα απίστευτα και όμως αληθινά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος της πρώην νηπιαγωγού του Αρσακείου Νηπιαγωγείου Μαριάννας Ρουπαλιώτη, η οποία είχε δικαιωθεί σε πρώτη φάση με την υπ’ αριθμ. 279/2009 διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, έρχεται τώρα η δεύτερη και οριστική πλέον επιβεβαίωση. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών Σωτήρης Μπάγιας, με την υπ’ αριθμ. 538/2009 διάταξή του, δικαίωσε οριστικά τη νηπιαγωγό, απαλλάσσοντάς την από την απίστευτη σε βάρος της κατηγορία για συκοφαντική δυσφήμηση.
Υπενθυμίζουμε ότι η νηπιαγωγός, με αναφορά της τον Οκτώβριο του 2004 προς τον τότε Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών είχε καταγγείλει ότι διαπράττονταν επί χρόνια κλοπές στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο, σε γνώση της διευθύντριας Ελένης Σδράλη, μετά δε την καταγγελία της ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά αγνώστων δραστών για κακουργηματικές κλοπές και διενεργήθηκε κυρία ανάκριση, όπου όλες οι νηπιαγωγοί που κατέθεσαν επιβεβαίωσαν τις κλοπές και την καταγγελία της πρώην νηπιαγωγού και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο αγνώστων δραστών, επειδή δεν αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του δράστη των κλοπών.
Όμως η διευθύντριά της είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της για δήθεν συκοφαντική δυσφήμηση, ισχυριζόμενη ότι τα περί κλοπών ήταν ψευδή και η Εισαγγελία Πρωτοδικών, κόντρα στα συντριπτικά υπέρ της αθωότητάς της στοιχεία, την παρέπεμψε να δικαστεί.
Σήμερα, η Εισαγγελία
Εφετών δικαιώνει οριστικά και πανηγυρικά τη νηπιαγωγό, στη διάταξη δε του κ. Μπάγια τονίζεται ότι η αναφορά της κατηγορουμένης περί τελέσεως κλοπών στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο κρίνεται ως απολύτως αληθής, ότι προκύπτει πως τα κρούσματα των κλοπών είχαν επανειλημμένα απασχολήσει τις συνεδριάσεις των διδασκόντων στο νηπιαγωγείο και ότι σε κάποια από τις συνεδριάσεις αυτές η εγκαλούσα διευθύντρια ισχυρίστηκε ότι γνώριζε ή υποπτευόταν έντονα τον δράστη, ότι συγκεκριμένοι μάρτυρες επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι η διευθύντρια Σδράλη είχε πράγματι δηλώσει ότι γνωρίζει τον δράστη, λέγοντας πως γνωρίζει «τα χρυσά χέρια», και ότι η εκ μέρους της γνώση της τελέσεως των κλοπών είναι βεβαία!


Σχολιάστε εδώ