Πήραμε πλέι μέικερ…

«Εμείς δεν είμαστε όποια κι όποια ομάδα, είμαστε ομάδα NBA», ανεφώνησε ο αντιπρόεδρος, «μεγάλος τραγουδιστής» Θόδωρος Πάγκαλος. Και επειδή μια ομάδα NBA χρειάζεται καλό ρόστερ, φρόντισε να κάνει την πρώτη επίσημη μετεγγραφή από τη Βουλγαρία. Και το όνομα της μετεγγραφής Μπορίσοφ, παίζει πλέι μέικερ αλλά και στη θέση Νο 2. Παλιά νομίζω λεγόταν Ελ Άρα. Τώρα που η ομάδα είχε αγωνιστικά προβλήματα, λόγω αγροτών -έχουν κλείσει τους δρόμους οι αθεόφοβοι γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν- χρειάστηκαν ξαφνικά μια βοήθεια και έτσι έγινε η ξαφνική μετεγγραφή του βούλγαρου διεθνούς παίκτη.
Συναντήθηκε με τους φίλαθλους αγρότες που περίμεναν πώς και πώς να δουν τι θα γίνει με την εθνική τους ομάδα. Τους διαβεβαίωσε ότι θα τα δώσει όλα για το καλό της Εθνικής και έτσι ενσωματώθηκε με εντολή του αρχηγού στο παρκέ του Προμαχώνα επευφημούμενος από τους οπαδούς της ομάδας, από τους οποίους ζήτησε να ανοίξουν τον δρόμο από τα τρακτέρ, διότι μόνο με αυτόν τον τρόπο η ομάδα της χώρας θα μπει σε νέες λεωφόρους
δόξας. Μόνο αν φύγουν τα τρακτέρ από τον δρόμο θα μπορούν να μειωθούν τα spread και θα ορθοποδήσει η ελληνική οικονομία και η ελληνική αξιοπιστία των ελλήνων αγροτών. Αυτό είναι πρωτάκουστο και μοναδικό φαινόμενο στον κόσμο. Άραγε γιατί δεν έκανε τον κόπο να τους επισκεφτεί ο έλληνας πρωθυπουργός ή η ελληνίδα υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης; Τι συμβαίνει; Δεν έχουν πειθώ; Δεν έχουν επιχειρήματα; Δεν προλάβαιναν να πάνε; Τι απ’ όλα συμβαίνει; Είχαμε ανασχηματισμό και έγινε υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο Μπορίσοφ; Πώς αλλιώς μπορεί να δώσει κανείς μια λογική εξήγηση; Φυσικά λογικές απαντήσεις δεν θα πάρουμε με τίποτα, διότι σε τούτο τον τόπο έχει καταργηθεί η λογική. Αν με αυτήν την ευκολία δίνουμε τη δυνατότητα στους άλλους να λύνουν τα προβλήματά μας, γιατί αύριο το πρωί να μη ζητήσει ο Ερντογάν να πάει στα Ύμια και να πει στους έλληνες ψαράδες πού και γιατί πρέπει να ψαρεύουν, πού και γιατί υπάρχει αιγιαλίτιδα ζώνη, πού και γιατί υπήρχε FIR Αθηνών; Να ‘ρθει επίσης ο σκοπιανός πρωθυπουργός σ’ ένα Γυμνάσιο και να εξηγήσει έτσι, χωρίς πρόγραμμα και αιτία, γιατί είναι κατά την άποψή του Μακεδόνας, γιατί τους ανήκει ο Μέγας Αλέξανδρος και η Μακεδονία. Και αν όλα αυτά στην ομάδα του NBA μοιάζουν σενάρια, δυστυχώς μπορεί να συμβούν, κι αν συμβούν, τότε ο στίχος του Βάρναλη «Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα» θα ωχριά μπροστά σε αυτό που θα πρέπει να γραφτεί για την ομάδα του NBA.


Σχολιάστε εδώ