ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΟΡΚΟΣ ΑΠΟ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, δηλαδή, βρίσκεται στα πρόθυρα της έκρηξης. Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν η έκρηξη θα ωφελήσει την ομάδα του Πειραιά ή θα της προκαλέσει ακόμα περισσότερα προβλήματα.
Πάντως την ίδια ώρα στον Ρέντη ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και οι παίκτες του Ολυμπιακού έδιναν όρκους τιμής να διεκδικήσουν τον τίτλο μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δείξουν ότι το πρόβλημα ήταν ο Ζίκο και όχι η δική τους απόδοση. Ο σέρβος τεχνικός γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και ήδη με τις ενέργειές του δείχνει ότι μπορεί να διαφοροποιήσει πλήρως την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και να τους οδηγήσει στην προσπάθειά τους να μειώσουν τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό.
Μία από τις κινήσεις του Μπάντοβιτς αφορά τη βελτίωση του Ντιόγκο. Ο βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται σε κακή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Γι’ αυτό μιλάει διαρκώς ο νέος προπονητής της πειραϊκής ομάδας με τον νεαρό παίκτη και προσπαθεί να τον πείσει ότι αποτελεί το μεγάλο επιθετικό ατού.
Από κει και πέρα, ο Μπάντοβιτς ποντάρει πολλά στους Έλληνες, οι οποίοι γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες κάθε αγώνα. Έτσι, τους θέλει στο πλευρό του με στόχο να αφυπνίσουν και τους ξένους, ειδικά τον Μαρέσκα, για τον οποίο λέγεται τις τελευταίες ημέρες ότι δείχνει απόμακρος και αποστασιοποιημένος απ’ όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό.
Για όσους παρακολουθούν τις ενέργειες του Μπάντοβιτς, η προοπτική παραμονής του στο τιμόνι του
Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν μόνο έκπληξη δεν θα αποτελέσει.
Όπως, άλλωστε, λένε στο περιβάλλον του υπηρεσιακού τεχνικού, κατά τη συνάντησή του με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη «εξασφάλισε τη δέσμευση ότι εάν κατακτήσει τον τίτλο, τότε θα παραμείνει στον πάγκο».


Σχολιάστε εδώ