Ρέστα για Σκόκο δίνει ο Ολυμπιακός

Με βάση τη νομοθεσία, άλλωστε, δεν επιτρέπεται η προσέγγιση ενός ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται με συμβόλαιο. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως θα σπρώξουν τα ρέστα τους για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ. Έχουν μάλιστα σύμμαχο και τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι δεν μπορεί να προσδοκά σε καλύτερες μέρες στην τωρινή ομάδα του και βλέπει τον Ολυμπιακό και το Τσάμπιονς
Λιγκ ως ένα επιπλέον βήμα στην καριέρα του.
Με τις κινήσεις τους οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν ότι σχεδιάζουν να φτιάξουν από την αρχή την ομάδα. Όπως, άλλωστε, υποστηρίζουν οι συνεργάτες του Κόκκαλη, «το καλοκαίρι θα κοιτάμε μόνο για τερματοφύλακα, αριστερό μπακ και έναν κόφτη επιπέδου για να πάμε καλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ». Ο τερματοφύλακας, βέβαια, θα προορίζεται για διάδοχος του Νικοπολίδη ή ακόμα και για βασικός, διότι οι τελευταίες εμφανίσεις του διεθνούς πορτιέρο έθεσαν σε αμφισβήτηση την ανανέωση του συμβολαίου του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μία από τις επιλογές που εξετάζουν στον Πειραιά είναι ο Μούχα. Πρόκειται για διεθνή Σλοβάκο, ο οποίος θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και, βεβαίως, η πορεία του τα τελευταία χρόνια επιτρέπει στους Πειραιώτες να χαμογελούν.


Σχολιάστε εδώ