ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Εμείς είμαστε ΑΕΚ και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να κάνει παιχνίδια εις βάρος της ομάδας», είναι το μότο που φέρεται να χρησιμοποιεί ο Αδαμίδης στις συζητήσεις του με τους μετόχους και τα στελέχη της ΠΑΕ.
Δύσκολη κατάσταση
Παρά την είσοδο του Αδαμίδη τα προβλήματα της ΑΕΚ δεν θα λυθούν με μαγικό ραβδί. Ασφαλώς η οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει χαμόγελα, αν και θα μπουν χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ. Αρχικά με ταμειακή διευκόλυνση εφόσον δεν επιτραπεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω της Morgan Stanley και έπειτα επειδή ελλοχεύει ο κίνδυνος των προσφυγών από βασικούς ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει επιταγές, οι οποίες λήγουν όλες στο τέλος του μήνα.
Ανάμεσα στους παίκτες είναι και ο Νάτσο Σκόκο. Πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους έως το καλοκαίρι και στη συνέχεια να τον παραχωρήσουν στον Παναθηναϊκό, όπως διαβεβαίωσαν τον Πατέρα δύο από τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Το αντάλλαγμα, εκτός από χρήματα, θα περιλαμβάνει και δύο παίκτες, με τους Μάτζιο και Τζιόλη να βρίσκονται στη λίστα της Ένωσης.
Τελειώνουν
τον Μπάγεβιτς
Μία άλλη απόφαση που θα πάρουν στον «Δικέφαλο» αφορά την απομάκρυνση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τον πάγκο της ομάδας. Οι μέτοχοι φέρονται διχασμένοι στο συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά θα υπερισχύσει η γνώμη όσων επιθυμούν την αντικατάσταση του 62χρονου τεχνικού. Επικρατέστερος αντικαταστάτης του Μπάγεβιτς φέρεται ο Νίκος Κωστένογλου, ενώ αουτσάιντερ εμφανίζεται ο Σάββας Κωφίδης. Υπάρχει, ωστόσο, κι ένας προπονητής από το εξωτερικόν με το όνομά του να κρατείται επτασφράγιστο μυστικό από τους μετόχους.
Ενδεχομένως τον Μπάγεβιτς να ακολουθήσει και ο Βασίλης Δημητριάδης, αν και ο φόβος από τις αντιδράσεις των οπαδών ίσως διατηρήσει τον γενικό αρχηγό στο πόστο του, καθώς πρόκειται για το πλέον δημοφιλές στέλεχος της ΑΕΚ.


Σχολιάστε εδώ