ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

ι διαρροές από το περιβάλλον του Πατέρα βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Όπως λένε άτομα που συζητούν μαζί του, ο στόχος του είναι να αιφνιδιάσει τους πάντες και να πάρει πάνω του τα εύσημα από τον κόσμο που διψάει για την κατάκτηση του τίτλου καθώς οι μεταγραφές θα πιστωθούν αποκλειστικά στον πρόεδρο της ΠΑΕ.
Ο Πατέρας έχει στο πλευρό του και τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Η παρουσία του τελευταίου στο ματς με τον Εργοτέλη, άλλωστε, αποτέλεσε κι ένα μήνυμα ότι είναι πλέον πιο ενεργός σε σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες και, βεβαίως, ανέδειξε και τη δική του επιθυμία να πάρει μερίδιο για την πρόσληψη του Νιόπλια, καθώς έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση.
Ο Βγενόπουλος θα κρατήσει στάση αναμονής έως τον Μάιο. Εάν πάρουν οι «πράσινοι» το νταμπλ ή έστω μόνο τον τίτλο του Πρωταθλητή, τότε αυτόματα ο επιχειρηματίας θα βγει ανοικτά στο πλευρό του Πατέρα και θα στηρίξει την προσπάθεια του προέδρου να παραμείνει στην ηγεσία του «τριφυλλιού».
Στον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν χαλαρώνουν, παρά τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό. Ο Νιόπλιας θεωρεί ότι το Πρωτάθλημα θα κριθεί μέσα στον Ιανουάριο και λέει στους παίκτες του ότι αν πετύχουν το απόλυτο των βαθμών σε δύο δύσκολες έδρες όπως η Ξάνθη και το «Κλεάνθης Βικελίδης» -και κυρίως πάρουν το ντέρπι με την
ΑΕΚ- τότε θα μπορούν να πανηγυρίσουν από τον Φεβρουάριο, καθώς θα αποκτήσουν τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ και θα απομένει μόνο η Τούμπα για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες των αντιπάλων τους.


Σχολιάστε εδώ