Στην πυρά!

Μίασμα όποιος μιλάει για πατρίδα, μίασμα όποιος επιμένει να λέγεται Έλληνας. Μίασμα όποιος αγαπάει τον τόπο του και δεν τον θυσιάζει στον βωμό της περιβόητης στα λόγια Ενωμένης Ευρώπης, ούτε τις παραδόσεις του, ούτε την ιστορία του.

Δεν απομένει τίποτα άλλο, κύριε Αλιβιζάτο, παρά να ξανανοίξουν η Μακρόνησος και τα ξερονήσια και όπως έστελναν στα πέτρινα χρόνια η Δεξιά και το παρακράτος τους αριστερούς και τους… αντιφρονούντες που αρνούνταν να απαρνηθούν την ιδεολογία τους, να μπουζουριάσετε σήμερα εκείνους τους… σκοταδιστές που δεν υπογράφουν δήλωση μετάνοιας, ότι αποκηρύσσουν την πατρίδα και τις… παραφυάδες της (Εκκλησία)… Και έτσι να τους ξεφορτωθείτε για να μη σας χαλάνε τη σούπα, κύριε Αλιβιζάτο (όπως έτσι πίστευαν και τότε, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν βαθιά νυχτωμένοι, όπως είσθε και σεις σήμερα…).

Πιπιλίζετε την καραμέλα, κύριε καθηγητά, ότι πάσχουμε από φοβικά σύνδρομα όποιοι διαφωνούμε με τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σʼ όποιον μπαίνει μέσα, χωρίς να ξέρουν ΟΥΤΕ οι αρχές Ασφαλείας και προστασίας της χώρας, όπως έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, από πού κρατάει η σκούφια του, ποιος είναι και αν έχει εκείνα τα κριτήρια, που είναι πάνω από γραπτούς νόμους, που επιβεβαιώνουν πραγματικά τη βούλησή του να γίνει Έλληνας.

Όμως, κύριε Αλιβιζάτο, φαίνεται να ζείτε σ’ άλλον κόσμο. Αυτά τα φοβικά σύνδρομα κατά των ξένων γιατί ΠΟΤΕ δεν φάνηκαν απέναντι στις δεκάδες χιλιάδες Φιλιππινέζες που ζουν χρόνια στην Ελλάδα, φιλήσυχα, τηρώντας τους νόμους μας, χωρίς ποτέ να δημιουργήσουν προβλήματα;

Συκοφαντείτε τους έλληνες πολίτες κύριε καθηγητά. Εκτός αν έχετε κάνει κανόνα τις κάποιες εξαιρέσεις που ακόμα και στον χώρο σας υπάρχουν…

Είναι φασισμός, κύριε Αλιβιζάτο, να βάζετε ταμπέλα σ’ όποιον δεν συμφωνεί μαζί σας. Να απαγορεύετε να έχει τη δική του άποψη. Αυτό το «κράτος δικαίου» για την Ελλάδα, το αριστοκρατικό, όπου οι λίγοι, οι εκλεκτοί θα έχουν μόνο λόγο, ευαγγελίζεστε κύριε καθηγητά και οι όμοιοί σας; Να είστε σίγουροι ότι η συντριπτική πλειοψηφία όχι μόνο δεν θα πάρει, αλλά και θα αντισταθεί. Όπως αντιστάθηκε πάντα. Και θα το δείτε και σ’ αυτήν την επιχείρηση αλλοίωσης της εθνικής ταυτότητας του Ελληνισμού.

Και για να σας προλάβουμε, κανένας δεν έχει αντίρρηση να δοθεί ιθαγένεια σε μετανάστες. Σε νόμιμους όμως. Σ’ αυτούς που έχουν μπει με χαρτιά. Και έχουν τις προϋποθέσεις. Και έχουν δείξει συμπεριφορά νομοταγούς πολίτη. Και όχι βέβαια σωρηδόν. Κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Όπως πήγαν μετανάστες οι Έλληνες στην Αμερική, στον Καναδά, στην Αυστραλία, δίπλα μας στη Γερμανία το 1960, κι ακόμα δεν τους έχει δοθεί η γερμανική υπηκοότητα. Και βέβαια με τον καθορισμό πόσους μπορεί η Ελλάδα να θρέψει, γιατί αλλιώς θα υπάρξει αύξηση της ανεργίας και το βιοτικό-οικονομικό επίπεδο θα πέσει. Πόσους αντέχουν οι σημερινές υποδομές της χώρας, σε νοσοκομεία, σε σχολεία. Για να μη δημιουργηθούν γκέτο, και μένουν σε χαμόσπιτα, να ζουν 40 και 50 σε καμαρούλες μια σταλιά, όπως συμβαίνει σήμερα, όπως συνέβαινε στο πρώην «σπίτι σας», κύριε Αλιβιζάτο στο Εφετείο της Σωκράτους.

Λέμε ναι, με αυτούς τους όρους. Πού είναι λοιπόν τα φοβικά σύνδρομα; Τα κατασκευάζετε, γιατί εξυπηρετούν τις επιθυμίες σας… Και κλείνοντας, μια απλή ερώτηση. Πόσους μετανάστες έχετε στη «δούλεψή» σας κύριε Αλιβιζάτο; Σε πόσους έχετε δώσει ένα κομμάτι ψωμί; Και αν έχετε, ασφαλώς δεν θα σας διακατέχει κανένα φοβικό σύνδρομο όπως τους άλλους, τους… άθλιους… ρατσιστές πατριώτες…


Σχολιάστε εδώ