Στα παλιά λημέρια ο Καραμανλής

Τρίτη πρωί ήταν στο γραφείο του (καμαρούλα μια σταλιά, κύριε Πετσάλνικε, ο ένας πάνω στον άλλον) στη Βουλή ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Είχε μάλιστα μαζί του τα δύο παιδιά του, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη, που μπαινόβγαιναν κι έτρεχαν στον διάδρομο του δεύτερου ορόφου. Παρόντες όλοι οι στενοί συνεργάτες του, με πρώτο τον Γιάννη Αγγέλου. Παρών και ο Βαγγέλης Αντώναρος, που συνεχίζει τον ρόλο του εκπροσώπου. Ενημέρωνε τον Καραμανλή για αρκετή ώρα για τα κυβερνητικά αλλά και για τα εσωκομματικά.

4 ώρες με τον Ρουσόπουλο
Πριν από τα Χριστούγεννα ο Θόδωρος Ρουσόπουλος πέρασε την πόρτα του σπιτιού του Καραμανλή στη Ραφήνα. Η συνάντηση ήταν μετά φαγητού και φαίνεται ότι είχαν να πουν πολλά και αυτό φαίνεται από τις τέσσερις ώρες που κράτησε η… αρμένικη επίσκεψη. Το τι είπαν, άγνωστο… Θα ήταν αρκετά ενδιαφέροντα.

Μετακομίζει…

Στην πλατεία Μαβίλλης, λίγο απόκεντρα από το θορυβώδες Κολωνάκι, θα εγκατασταθεί το πολιτικό γραφείο του Καραμανλή. Σε εκεί κτίριο αγόρασε στον δεύτερο όροφο διαμέρισμα 200 τ.μ. και ήδη γίνονται εργασίες ανακαίνισης και διαρρύθμισης. Υπολογίζεται ότι μέχρι τις 18 Γενάρη θα είναι όλα έτοιμα και εκεί θα είναι όλο το επιτελείο του τέως πρωθυπουργού και φυσικά κάποιες ώρες και ο ίδιος, για επαφές. Που σημαίνει ότι θα είναι παρών…


Σχολιάστε εδώ