Πλήρωσαν 500.000 ευρώ για έργα που δεν… έγιναν στον ΧΥΤΑ Καλύμνου!

Η καταγγελία αυτή γίνεται σε μηνυτήρια αναφορά του πρώην δημάρχου Δημ. Διακομιχάλη προς τον Εισαγγελέα Κω, με την οποία ζητείται να διεκπεραιωθεί η υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες.
Με την ίδια αναφορά ο κ. Διακομιχάλης ζητά από τον Εισαγγελέα να διερευνήσει και άλλα έργα που γίνονται στην Κάλυμνο, όπως καταδυτικό πάρκο, κέντρο αναρρίχησης, λιμενικά έργα, διαμόρφωση κοινωνικών υποδομών κ.λπ., διότι έχουν κατακυρωθεί στον ίδιο εργολάβο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν υποψίες για οικονομικές ατασθαλίες.
Για τη συζήτηση της αναφοράς του κ. Διακομιχάλη, ο δήμαρχος Καλυμνίων Γ. Ρούσσος συγκάλεσε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προχθές το βράδυ. Στη συνεδρίαση δεν παρέστη ο συνδυασμός του πρώην δημάρχου, καταγγέλλοντας ότι αν ο δήμαρχος ήθελε πραγματικά να διαλευκάνει την υπόθεση, θα όριζε πραγματογνώμονες κοινής αποδοχής προκειμένου να διαπιστώσουν την ορθότητα ή όχι των καταγγελιών.
Όπως μας είπε ο κ. Διακομιχάλης, επειδή ο εργολάβος του έργου απείλησε από… τηλεοράσεως τον ίδιον και στελέχη του συνδυασμού του, ζήτησε την προστασία της Αστυνομίας.


Σχολιάστε εδώ